Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

5AR

tramvajac 92

Tradicija dovođenja novih ili par godina starih buseva za reprezentativne linije, a onda slanje Setri 315 GT-HD na školske linije (ala 1052).  Ovo su busevi koji su dobri za to. U čemu je problem da se se za vožnju od 20ak minuta pošalje LE autobus? U tome kaj nije Setra 315 NF? Da su doveli takvu jednu, iz recimo 2005, to bi bilo ok, a Ambasador iz 2008 nije?

Da se mene pita, ništa što nema minimum E4 nebi smjelo voziti u redovnom prometu, ali dobro, mene se ne pita, zakon je takav kakav je.

5AR

Citat: gorgoroth  u Ožujak 17, 2019, 13:00:59
Novost VDL Bova
RI 7382-F

Haferman je 1600

Man Lion`s Coach L

1605 ZG-3426-HE sivi
1606 ZG-3428-HE bijeli
1607 ZG-3452-HE bijeli

gorgoroth

gorgoroth

Boki651

Hafermann je već gurnut u vatru, samo ga registrirali, a reklama druge firme na Novi Vinodolski-Rijeka.

gorgoroth

Nije bilo niti jedne bove niti ambasadora u garaži, svi već gutaju kilometre
Btw zašto su MAN-ovi na Zg regama

lussin

Moguće zbog banke, možda kasnije dobiju RI

NP-549

#1458 ima još uvijek ZG, a  #1213 i #1501 su kratko imali

lussin

A i 1271, 1445 i 1454. 1439 je imao KA

Frik85

Najvjerovatneje so registrirani na supilovo tak so i panturistove katne setre

podgora

Konačno malo kvalitete u garaži,kao da je neko vidija iz Arrive moj post kako nema Manova ili Setri prinova.
Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

sniff

Baš i nije neki korak unaprijed, Bove i Manovi stari cca 5-6 god. za turizam i međugradske linije, zajedno sa 10tak god starim gradsko/prigradskima busevima...

Dreamwalker

Citat: podgora  u Ožujak 22, 2019, 23:28:43
Konačno malo kvalitete u garaži,kao da je neko vidija iz Arrive moj post kako nema Manova ili Setri prinova.

Kao vozač nemam iskustva, ali kao putnik, vozio sam se u svemu i svačemu i imam dosta iskustva. Moje iskustvo kaže da MAN u turističkom segmentu (Lion's Coach) nije pojam za kvalitetu, a o neudobnosti da ne pričam. VDL Futura (ova novija a la 891-895-LZ) je vrlo udoban autobus. Za Bovu ne znam jer se nisam vozio, ali volio bi ju isprobati. Kad bi za istu relaciju imao pravo izbora između potpuno novog MAN Lion's Coacha i 6 godina stare VDL Future, uopće se ne bi dvoumio i izabrao bi VDL.
Što se tiče Setre, Setra je daleko bolja od MAN-a i VDL-a. Ona ima konkurenciju jedino u Van Hoolu kojeg bi svi ovdje popljuvali kad bi ga netko kupio, a zapravo je dosta bolji od Setre.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

STIB

Ja sam se danas vozio u Bovi 1585 i bilo mi je sasvim udobno, čak i dosta mjesta za moje duge noge.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU