Elle Travel, Tuzla

Autor Neo, Studeni 24, 2007, 15:15:43

CroHerc

Dobar !!!

ali neznam sta ce ti ova kuhinja ja bi to izbacio ,    , troosovinac  50 sjedišta  , malo malo

mb0404

Dobar bus,ocuvan i sve to.Slazem se sa Cro i ja bi izabcio kuhinju,samo bi jos presvuko sjedista,malo uredio vozacki prostor posto mi djeluje bas ruzno sa onom plavom plastikom uredio pod i to.Sta je ono sivo izmedju sjedista nisam ono do sada susrteao kod buseva...pozzzzzz

Neo

Ne moze se kuhinja izbaciti to je veliki projekat, njemu se moze dodati jos sjedista jer je veliki ramak izmedju sjedista, ogroman razmak. A ono sivo izmedju sjedista su svjetla za citanje i zvucnici. Malo je vozacki prostor zapusten jer je dugo stajao pa nije bas cist ali ce se sve to dotjerati veoma brzo.
je zakon

erobuss

Sve pobrojano su sitnice, ali budući da si se do sada pokazao kao pravi gazda koji vodi brigu o voznom parku, ne sumnjam da će i Starliner blistati. Želim ti još mnogo prijeđenih kilometara i dobru zaradu!  8)

S319UL

Samo ti polako širi vozni park... ;) Busevi su super i to je ključ. ;) :)
Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude

mb0404

Pa dobro,al buse je vrh kao i ona dva prethodna...

mate

Neo svaka cast na ovoj novoj akviziciji... ;)
zelim sve najbolje i sto manje problema... ;)

maky

Ja bi se kao jedan od najvećih Neoplanovaca najradije provozao  :-*

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Neo

Maky moramo to nekako odraditi, moj jedan dolazi sad na sajam knjige u Zagreb medjutim nece biti Starliner, on ide za Dubrovnik.
je zakon

Neo

Ispod duge... ;D ;D ;D

Za vjerne ljubitelje Neoplana bice jos slika... ;)
je zakon

Neo

I naravno zelim se zahvaliti svima koji mi zele srecu, puno kilometara, malo problema i naravno dobru zaradu... ;)
je zakon

ahmoo

Neo jel vozis samo VANREDNE LINIJE ili ima tu neka REDOVNA??
:D :) :D ;)

Neo

Nemam ja redovnih linija, jer je to prosto nemoguce dobiti u BiH, isto kao da si dobio BINGO. Samo vanredne linije vozim imam svoju Putnu Agenciju i naravno iznajmljujem buseve za druge.
je zakon

maky

Zbilja je žalosno da ovakav prijevoznik nema svoju redovnu liniju, a da ne spominjem kakvi sve krševi voze po BiH, koji im služe na sramotu. Ovo je dokaz da može biti bolje, samo  tu su neki drugi problemi...

Ali nema veze, kvaliteta se uvijek raspoznaje, stoga mislim da se i u vanrednom prijevozu može ostvariti dobar uspjeh. Ja da imam agenciju, unajmio bi najmanje jednog od Neova 3 Neoplana na stacionar ovdje u Splitu da mi cijelo ljeto vozi turizam (naravno i ja skupa s njim kao vođa puta  :) )

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Neo

Maky, hvala na podrsci zbog takvih kao tih ja jos uvijek drzim tu agenciju i pokusavam da opstanem u tom poslu. Jest tesko sreca moja pa imam podrsku supruge.

Inace situacija u BiH u autobuskom prevozu nije sjajna, meni je konkurencija i onaj sto ima Neoplana 78 god. Finansijska kriza je veliki problem za nas autobusdzije, i da nemam neki dodatni posao kao ja tesko da bi opstao.

U svakom slucaju hvala, bice Starliner u Splitu, sledeci mjesec ako boga nekoliko dana, pa da ugovorimo da se malo provozas... ;) ;)
je zakon