Elle Travel, Tuzla

Autor Neo, Studeni 24, 2007, 15:15:43

mansg313

Lijepo,lijepo jedan SHDL i jedan SHD tu su uvoz?Jel može neki tehnički podatci o njima izvana su jako lijepi :D

Neo

Nemam ja dva Starlinera samo je jedan SHDL, to je onaj sto sam uvezao prije nekoliko dana.

Mercedes motor 381KS, tri osovine, 98 god, sva oprema dodatna (kuhinja stojeca, wc, navigacija, dvd, Cd changer, itd), ZF AVS mjenjac.

To je to... ;)
je zakon

Neo

Malo mojih buseva...

To je za sada... ;)
je zakon

stipe15

Jesi razmišljao o stavljanju neke slike na buseve ili neku karakterističnu boju po kojoj bi tvoji autobusi bili prepoznatljivi?

fifi

oho Neo vidim nova beba je tu  :D
neznam sta da kazem jednostavno nemogu nac rijec za taj bus extra ti je i svaka ti cast sto si ga nabavio.Nadam se da cu imat priliku da provozam u nekom od njih,jer sam skoro bio u Zg i kad je bio neki sajam ucinilo mi se da sam vidjeo tvoja 2 busa ali sad kada sam vidjeo slike uvjerio sam se da nisam poludio  ;D a sto se tice exkurzije hm ::| nesto cemo mi vec smislit nemas brige  :) :) :)
ps Neo jel mi se cini ili na starlineru nes ratkape sve iste,nemoj zamjerit ako sta fulam jer sam preuomran i iscrpljen i nakon mjesec dana dosao sam kuci

Neo

Stipe bice slika velikod smajlija pozada na svim busevima... ;)

Fifi sve ratkape su iske koliko ja znam ili mozda i ja ne vidim bas najbolje... ;D
je zakon

Neo

Pa tamo traze da se posalju slike ako si Neoplan fan, ja mislim da jesam cim imam tri komada... :D :D :D
je zakon

elvis

neo a sta je sa cityliner-om,oce li on na uljepsavanje ili u prodaju?

Aleks_Beograd

Neo svaka cast za vozni park.Kao sofer u jednoj banci prosao sam celu  Srbiju,BIH,bio malo u HR.Vidjao sam dosta buseva na drumovima ali ovako ocuvane i doterane NEOPLANE jos nisam,kladim se da bi ti mnogi prevoznici ovde zavideli.Stvarno sve pohvale i samo napred zelim ti puno srece u poslovanju i jos mnogo KM predjenih...Nadam se da cu vas jednom uhvatiti negde u Beogradu da napravimo nek lepe fotke...Nemam texta i samo napred,takvi ljudi trebaju ovom delu Balkana da od nicega stavraju nesto drugima za primer.Toliko za sada,svako dobro i Srecan dalji rad.Pozdrav iz Beograda. :D :D :D ;D ;D

s Postovanjem
                                                                                               Aleksandar Jancic

Neo

Hvala Aleks na ovakvim zeljama... ;) ;) Skoro su bili u Beogradu na Sajmu Knjige N117 i N116.

Elvise City ide na uljepsavanje. Trziste kod nas je trenutno varljivo ljudi bi htjeli da djaba dobiju bus, s obzirom da smo ulozili velike pare u njega ne zelim da ga dam za bud zasto. I poslije vijecanja... :D :D odlucili smo da ide na sredjivanje.
je zakon

Aleks_Beograd

E druze sledeci put kad dolaze da mi javis na vreme....Imas tu moj mail,i msn da mogu spremno da ih docekam :) :) :).....da spremim digitalac.......:) ;)

mb0404

Citat: Aleks_Beograd  u Prosinac 10, 2008, 13:19:41
E druze sledeci put kad dolaze da mi javis na vreme....Imas tu moj mail,i msn da mogu spremno da ih docekam :) :) :).....da spremim digitalac.......:) ;)
Uzmi ratkapu za uspomenu ;D

Aleks_Beograd

hehehe.....ma jok....bice mi dovoljne i fotke za pocetak... ;D ;D ;D

Neo

je zakon