Kinezi

Autor manoplan, Travanj 04, 2008, 14:17:35

brzi

ja se neću dati u raspravu o kineskoj kvaliteti,jer nakraju krajeva onaj kome treba takav autobus će se prepoznati i odlučiti o njegovoj kupnju...pa ću samo priupitati zna li se što je s "kinezima" koji tebaju doći u Promet Makarsku?Jel to još stoji?

euro bus rijeka

Naravno da stoji, Promet Makarska ce uzimati King Long autobuse u bliskoj buducnosti.

busfan

Citat: Konj  u Srpanj 18, 2008, 15:40:29
King-Long ....tužna je njegova sudbina s obzirom tko se sve kod nas bavi prijevozništvom.
Bolje sto novih King-Longa nego kojekakvih pretpotopnih autobusa kojekakvih tvrtki koji njih cca 70-85% ne zadovoljavaju nikakve uvjete a paradoksalno je  da su upravo takvi uvijek prvi u svojim komentarima i osudama o bilo čemu.
p.s. za neke je King-Long domet i pojam i nije zaslužio onakve osude u časopisu Transport.
8) 8)

Ja cu se uvjek prije voziti u 215HD nego u King Longu, a po meni je pametnije Prometu da uzme jos koju Setru 215 ako nemaju za neku noviju Setru ili Neoplana

švrčo

Ona dva Kineza od Prometa završila su kod Hercigonje !

testdriver

Citat: busi  u Srpanj 08, 2008, 08:48:07
mali higer  na homologaciji

mali higer je homologiran i uskoro će vozat po varaždinu

testdriver

Citat: kriticar  u Srpanj 03, 2008, 19:49:04
evo jedan Kinez koji je čest gost u Dubrovniku

često vozi na liniji Podgorica - Dubrovnik

ako je ovo JAC...dosta veliku ponudu buseva imaju, oko 100 komada ih se vozi po crnoj gori, negdje sam pročitao da je zonda bus

testdriver

Citat: manoplan  u Svibanj 01, 2008, 16:20:44
Jedan Kinez danas na Kaptolu.Isti onakav kakav se očekuje i na našim cestama- King Long.Ukusi su različiti,ali meni ovo nikako nije 'leglo'.Pogotovo izbliza. >:(

ovaj bus je redovno u varaždinu, baš sam razgovarao s vozačem busa kakav je, lik kaže da je zadovoljan, najvažnije kaže nov je i ne kvari se, rekao je da ima više od 100000 km

erobuss

Što mu je ovo iznad gornje britve? Bit će dobra temeljna boja :D

testdriver

Citat: erobuss  u Kolovoz 08, 2008, 00:09:06
Što mu je ovo iznad gornje britve? Bit će dobra temeljna boja :D

haha, a kad sam vidio vozača autobusa...nebi se čudio da lik vozi i farmu kokoši sa sobom negdje u autobusu,hehe

evobus

Koliko ja znam Promet MA neće uzimati kineze(barem što se tiče King Longa) u skoroj budućnosti...

erobuss

Definitivno imaju muda kad su u cijelosti prekopirali Irizar PB :D :D

lionsclasic

Na Web stranici ovlaštenog zastupnika HIGER-a za podruće EX Yuge piše da tvrtka Higer radi prototip školskog autobusa za potrebe HR tržišta.Ovi Higerovi turistički busevi uopće nisu loši za vidit.A u tehničkim podacima sve važnije konponente motor mjenjač su od Scanije zanimljiva stranica
                                   www.bbf-higer.com

erobuss

Turistički izgledaju skroz OK.

Posebno mi se svidio 6127Q. Iako u njemu vidim Tourlinera, Noge Titanium i još ponešto.

lionsclasic

puno ljepše upakiramo od king-longa barem meni.
A jedva čekam da vidim slike tog školskog prototipa za nas.

testdriver

Citat: erobuss  u Kolovoz 14, 2008, 20:05:16
Definitivno imaju muda kad su u cijelosti prekopirali Irizar PB :D :D

ovo je jedna druga kompanija, ja sam razgovarao sa jednim ljudima koji su ih htjeli uvesti ali ništa, higer sam vidio uživo, ovaj veliki bus koji ima rudi iz čakovca, a vidim i ove male minibuseve po gradu, jedino mi je mjenjač fora...kontra složen,da je prva brzina skroz desno mislim, a druga opet lijevo dole...nisam sad siguran tako nešto