Slike iz Zagreba 2012.

Autor conecto, Siječanj 03, 2012, 09:45:57

sokre

Na kojem dijelu najčešće hrđaju Lyonsi?

Ima li veze to hrđanje što su busevi napravljeni u Poljskoj?

Tomek

Danas i na Citaru G gbr 193 viđena hrđa, straga je procvjetao kod zadnjih vrata.

Tomek

Malo od danas i jučer
137

163

85 i 337

154

100 i to dva puta, tko zna koliko dugo će biti u ovoj kombinaciji boja - nevjerovatno je da je manje hrđav(zapravo možda nije nigdje hrđav, ako i je možda nešto sitno) nego jedan gbr 101 koji je lani kompletno sređivan u ARZ-u

149

337 ovaj puta sprijeda

I jedan klasik iz APD-a gbr 521

buSHunter795

Prvi poplavljeni O405GN

95

za kolegu Marina  :P

Šimunčevec

marin

Tomek

Danas na Kaptolu
671

684 koji se probijao između turističkih autobusa

Jučer 145

I vlakić na semaforu u Vrapču, Lion's City i dva Citara G -- linije 119,136,146

marin

Pa ti sad vidi kako su usklađene te linije, baš kako ne treba i onda si ti misli oćeš proć isprve na tom semaforu, a da ne spominjem gužve u špici kad se ne rijetko prolazi pet puta sa 15 minuta zakašnjenja, pa ti biraj kojim ćeš putem...više ti se isplati okolo  :-\

Tomek

124(75) i 131(335)

176(150)

plavi ZET-ov bus volim

o-0
Izgleda da je stranica photobucket.com u nekim ozbiljnim radovima. Photobucket kaže da su unaprijedili web stranicu (nepotrebno!) i da se radi o održavanju, dok pak zlobnici šire glasine da su im se srušili serveri te ih sad popravljaju. Bilo kako bilo, nisam znala da imaju problema, najnormalnije sam išla uploadati fotke od danas... i hop (!)... nešto se desilo (čitaj: sranje se desilo) i SVE su mi slike nestale s accounta. Ne mogu uploadat nove, ne mogu vidjeti stare, ne mogu ništa! FUUU

Nema slika do daljnjega! >:(
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

Tomek

Mislim da su ti se stare slike vratile na account jer se vide na forumu, da ih nema ne bi se vidjele.
Meni je danas popodne normalno uploadao, budeš vidjela sutra.

Paško

Već tjednima oni nešto popravljaju, unaprijeđuju, tko zna šta rade...

Zna se dogodit da nekih slika par dana nema, a pojavi se "This image is down! Sorry, we are working on it." ili nešto slično. Kasnije se opet pojavi, tako da mislim da nema nekih većih problema.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Tomek

Jedna današnja iz gužve prije 17h u Vrapču
140 - išao je prazan u garažu(taman slikan nakon prestrojavanja iz desne u lijevu traku, jer prije semafora u Vrapču desna je zakrčena vozilima koja skreću za Špansko)

Mihailo Mateljan

sokre

Odlično izgledaju ove Mečke ovako u nizu. Da li bi im koristilo da se napravi montažni krov da nisu otvorenom ili je to za bus svejedno? (jer dosta autobusnih spremišta nema takve krovove)

tramvajac 92

Neće im bit ništa, ionako su većinu vremena na ceti (a tamo baš nisu u natkrivenom, jelda?)