ex Mali Palčić, Sesvete

Autor autobusi.org, Travanj 09, 2008, 16:04:44

autobusi.org

Mali Palčić d.o.o.
Sesvete, Dugoselska cesta 30

Subjekt je ugašen 2012.

Ivanek

conecto

Ime firme nije nužno radi prijevoza djece, nego je drugi dio prezime vlasnika (obično i vozača, ovaj na fotkama).
Firma je u Sesvetskom Kraljevcu, odnosno kod njega doma jer ima samo taj jedan bus. Kupio ga je u Njemačkoj 1998. u odličnom stanju (bus je čini mi se 1994.) Samo ne znam zašto ga je išo farbat u bijelo jer je imao predivnu originalnu boju (nešto između crvene i "trule višnje"). Bus nije imao šus, a ionako ovih 10 godina više stoji po nadstrešnicom u dvorištu nego kaj vozi, pa nije mogao propast...
Nema puno posla kad imaš samo jedan bus, a fulao je i s izborom modela (bez obzira kaj je bus u odličnom stanju) jer svaki truli cityliner ima uvijek više posla. Ak nema dvije šajbe naprijed nula bodova u HR...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Eurobus av120

issssss ja sam putovao s njima negdje tamo 1999. na ekskurziju na Pelješac, sjećam se tog busa, bio je predivne boje i izgledao je odlično kako izvana tako i iznutra... a šofer je bio pravi gospodin, na autocesti je pozdravio baš svaki autobus koji nam je dolazio u susret, bez obzira jel bio iz Hrvatske ili neki inozemni...  :)

miky

Citat: conecto  u Svibanj 02, 2009, 13:57:22
Ime firme nije nužno radi prijevoza djece, nego je drugi dio prezime vlasnika (obično i vozača, ovaj na fotkama).
Firma je u Sesvetskom Kraljevcu, odnosno kod njega doma jer ima samo taj jedan bus. Kupio ga je u Njemačkoj 1998. u odličnom stanju (bus je čini mi se 1994.) Samo ne znam zašto ga je išo farbat u bijelo jer je imao predivnu originalnu boju (nešto između crvene i "trule višnje"). Bus nije imao šus, a ionako ovih 10 godina više stoji po nadstrešnicom u dvorištu nego kaj vozi, pa nije mogao propast...
Nema puno posla kad imaš samo jedan bus, a fulao je i s izborom modela (bez obzira kaj je bus u odličnom stanju) jer svaki truli cityliner ima uvijek više posla. Ak nema dvije šajbe naprijed nula bodova u HR...

To je gore kod vas,ako nema dvije šajbe ne valja, ajme koja glupost................Uz more CITYLINER (stari model ) je kao nekad stari TAM...Loša klima......................

St!pe

Samo što nije Palćić nego PalČić.....
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

Tomek

Autobus je prodan Čazmatransu, jel će biti neka novost u voznom parku ili se ovaj prijevoznik gasi?