Razno (2)

Autor shef, Ožujak 30, 2012, 22:16:14

mivano

Pretpostavljam da nije mogao dalje zbog poplave. Nisam siguran gdje je ovo uslikano.

ikar

Ispred Novog Lista.

Boki651

Jedno pitanje vozačima, iako mislim da znate što ćete odgovoriti.
Ima li logike da se na nizbrdici kkoristi kick down?
Vozio sam se pred koji sat u Connectu koji leti nizbrdo, a šoletu nije bilo dosta pa ga je još i po kicku opalio, a bus skače kao mladi konj, kad su se silni konji oslobodili.

mivano

Bocko

Nazvao dva broja u Autotroleju da im se požalim da obrišu stvari s njihovog fejsa i da to održavaju i nitko nije imao blage veze o autotroleju na fejsu:

dragec52

Haj. Ima snimak gdje je autobus ispred ali ga trenutno  nemogu pronaći a udari valova još žešći. Uživajte.

MAN SU220

odličan pogled,gdje je ovo?

i jedno pitanje misli li autotrolej ikad uredit malo vozni red da polasci ne budu u minutu nego da budu npr.12.00,12.10,12.20,12.30,12.40,12.50 da preglednije bude,jedino tako jos imaju tramvaji u zagrebu i osijeku ???

NP-549

Kako će bit okruglo ako linija ide svakih 12 minuta ?

MAN SU220

Citat: NP-549  u Studeni 24, 2012, 21:52:29
Kako će bit okruglo ako linija ide svakih 12 minuta ?
mora li bit svakih 12 min, nece valjda guzva bit ako stavi svako 15min ili moze svako 10min ;)

EDIT:linije1A,1B,2A,3,3A,5,5B,7,7A,8,8A i 9 slobodno moze na okruglo stavit!

kico101

Citat: mansu220  u Studeni 24, 2012, 20:53:56
odličan pogled,gdje je ovo?
Norveška obalna magistrala ( Atlanterhavsveien ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

dragec52

Haj. kico101 HVALA na pojašnjenju lokacije snimka.

kico101

Jesmo li to osobno bili tamo? Ako je tako, poprilično zavidim.
Svaka čast onome tko je izgradio tu cestu, s obzirom na teške meteorološke uvijete koji tmo vladaju. Kako vidim tamo se cesta ne zatvara zbog sitnica poput 10 metarskih valova, leda i sličnih tričarija. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

dragec52

Naravo da nisam bio ali doživljaj bi bio vrhunski. Surfajuči ni sam neznam na kojoj stranici, naletio  sam na dosta snimaka sa ove magistrale i zaista nevjerojatnih snimaka gdje se  vozila doslovno probijaju kroz ledom okovanu ogradu.

dragec52

Samo ukucajte na  www.youtube.com    Atlanterhavsveien  i uživajte

mivano

Neki dan sam bio u Petrcima. Ako idete iz smjera Kablara u to naselje, onda s desne strane kod treće kuće stoji znak o zabrani zaustavljanja i parkiranja. Iznad tog prometnog znaka na ploči piše: "OKRETIŠTE AUTOBUSA". Znači li to da će se uskoro ispuniti želja mještana da 5B iz Kablara produži njima?