Ostali prijevoznici i agencije u Dubrovniku

Autor dulib, Studeni 24, 2007, 16:07:12

travego 580

Danas vidjena setra s250 special od herc toursa(ex A.p Lika,ex Jović bus).Vozijo je vozač od Andrea Bus.Sad me interesira dali je to četvrti autobus firme Andrea bus ili je riječ o nekom najmu ili slično.Miky jeli znaš ti možda.

miky

Vlasnik Andrea Bus-a kaže da je kupio i taj autobus.................

arsenal

Setra S-315 GT-HD (DU 244 DG) danas na Jadranskoj magistrali izmedju Budve i Kotora.

CroHerc

 Master  DU brojeva . Čini mi se da na vratima piše PETKA plavim slovima .

travego 580

#79
Ovo je jedan od najstarijih turističkih autobusa u Dubrovniku.Slika i nije neka ali provati ću ga uhvatiti malo bolje idući put.

miky

Ovo na autobusu je reklama za ovaj Beauty line kozmetički salon. Njegova se firma drugačije zove, vozač je Milo i on i ovaj autobus sa 57 sjedečih mjesta + vodič+ vozač su specijalizirani za SHUTTLE BUS po Dubrovniku...

arsenal

Dvije DU setre S 315 HDH u Boki. Prvo DU 527 EK





a onda i DU 790 CH





miky

Nije Ragusa tours (iako piše na vratima), nego Andrea bus vlasnik Srđan Ivanović-Buzdo..., a onaj Sprinter je od Zdenka Miletića (tako kažu i inicijali na registraciji).

travego 580

#84
Cjenjeni kolege forumaši pošto je ovo moj 100 post na forumu i u ovoj temi još niko nije pokušao sastaviti popis svih privatnika u Dubrovniju i bližoj okolici,evo ja ću pokušati.Popis nije konačan i fali još određeni broj autobusa i jedan veliki broj minibusa koji ću nastojati skupiti  u cjelosti.Tako da ćemo imati kompletan popis svih privatnika u Dubrovniku,te onda možemo otvarati teme uz fotografije mene ili vas ostalih puno aktivniji forumaša od mene.





     Popis privremeno uklonjen zbog korekcije već postojećih i nadopune novih prijevoznika

miky

Naravno, vozač pravi profesionalac i autobus uvijek uredan...

Bari

Ovo valjda ide tu, ispravite me ako griješim
KREPAT MA NE MOLAT !

travego 580

Sezona 2010 se lagano zahuhtava a zimski prelazni rok nam je donio pokoju zanimljivost što se tiče autobusa.Pa tako evo nekih:
Fanny kupio Irizar PB od Eška to je najveća novost,najnoviji autobus trenutno na Dubrovačkom podruću i jedan od rijetkih gazda u koji nije uzeo nešto od trojca Setra,Mercedes,Neoplan.Ex ZD 622-DV nove tablice DU 2004-PB(crvene) Iveco euroclass hd koji je bio prije u Fanny prodan novom prijevozniku što se tiče velikih autobusa(od prije u poslu sa kombijima) OLI.Najam rota kupio neoplana N116 H od Bobana iz Splita  nove tablice su DU 959-ES.Andrea Bus navodno propao(razne priče kruže kako) samo činjenice su da je Setra s315 Hdh DU 102-EM sad kod Ivona Tours iz Cavtata za ostala dva autobusa će kolega miky znati kod koga su točno.Dubrovnik tours prodao Neoplana n116 Du 744-AO autobus ostao u Dubrovniku(ime novog gazde naknadno).Sti-jel lagano pomladio Neoplan Jetlinera DU 464-CM sada je potpuno bjeli sa prednjom maskom od citylinera n1116.Pulsar prodao  Neoplana DU 444-DT novi vlasnik  nepoznat.



miky

STI-JEL dobio novo ime ( samo prezime vlasnika ) ŠABADIN. Tako sad piše na oba autobusa...Andrea bus drugi bus HDH (ex. Ragusa bus) više nije ex. nego je ponovno on vlasnik, ali isto tako će njegova ex. DU207-DG navodno također izgubiti predznak ex. i ponovno postati njegova po tko zna koji put, samo sa novom reg. ozn...Oli je vjerovatno stavio tablicu DU 888-XX, njegov image, *.*.*.*.

Pasa

Citat: miky  u Travanj 03, 2010, 23:42:31
ali isto tako će njegova ex. DU207-DG navodno također izgubiti predznak ex. i ponovno postati njegova po tko zna koji put, samo sa novom reg. ozn..

DU 207 DG je u Luje Auto u Metkoviću sa novim tablicama DU 646 ES i on je prodaje i od ponovnog povratka u Andreu Bus nema nista.
Andrea bus je dovela MB Tourisma od Herc Toursa 2004 godina navodno i setru 315 GTHD plavu sto ima cudna zadnja vrata iza zadnje osovine.