T-Tours, Čepin

Autor autobusi.org, Travanj 19, 2008, 17:22:22

autobusi.org

T-Tours prijevoznički obrt
Čepin, Ruđera Boškovića 1
tel. 099/854-8886

tomo

Imaju i ovog MB 0303 OS-365-IH iz 1990 koji je danas vozio za Panturist liniju Osijek-Jagodnjak-Beli Manastir

5AR

Mala stara Meca iz 1982 sa novim tablicama u Crikvenici sa tablom "Đuro Đaković Montaža" .

tomo

ZG-8920-DU ex Autotransport Karlovac

Tomek

Nije mi samo jasno zašto ima Veolia naljepnicu naprijed na prednjoj masci???

tomo

Citat: Tomek  u Veljača 17, 2010, 21:55:37
Nije mi samo jasno zašto ima Veolia naljepnicu naprijed na prednjoj masci???
Piše u temi Panturista... I MB 0303 i ovaj imaju naljepnicu Veolie jer trenutno vozaju linije za Panturist, a i dalje su u vlasništvu T-Toursa, tako tvrdi goran666.... ja sam prvo pomislio da ih je otkupio Panturist kojem u zadnje vrijeme fali autobusa pa ova 2 redovito voze njihove linije, a nerijetko uskoče dodatno i Ortran i Majerline...

tomo

Vukovarska ulica, Osijek... prošli tjedan

tomo

Osim jednog Translinera ili Jetlinera koji su kupili od Panturista u floti imaju još jedan prastari Cityliner (vidljivo po stražnjim svjetlima) registarskih oznaka KR 662 FT . Zanimljivo je da im svi busevi imaju stare sheme odnosno logo prijašnjih vlasnika, ovaj City od AT Karlovac, Panturistov bus panturistova shema, ovaj "novi" prastari City shemu prijašnjeg vlasnika (ne mogu naći čiji je bio) zelena shema - skinut naziv prijevoznika i samo ostalo sufiks -bus, a na vrata naljepljeno T-Tours.... evo izdaleka (izrezano sa slike APP gbr.50)

calcano

Evo vidim na njuškalu da se Mercedes 303 prodaje
???

calcano

Ode sve na bubanj !

mate

Danas u Osijeku

drugog Citylinera sam vidio u garazi Panturista, isto je dobio logo kao i ova dva...

mate

Evo i drugi Cityliner koji jos uvijek ima krapinske registracije

Inace Cityliner ex.AT Karlovac je bio danas u Đakovu na posebnoj voznji

Broza

Za one koji ne znaju zašto natpis VEOLIA _ odgovor iz prve ruke: Autobus je u vlasništvu T-TOURSa
a T-TOURS radi za VEOLIA korporaciju kao podvozar.

I svih 9 vozila ovog obrta ima oznake VEOLIA.

Je istina je da je 303-ojka a i još 4 vozila na prodaju:Iz razloga što bi u Sijećnju  trebao stić 1 dabldeker i Starlyner.

Tomek

A šta je s onim Translinerom koji stoji u Strmcu kraj Samobora?