Autotrans - fotografije

Autor markost, Studeni 26, 2007, 22:10:43

Bari

1369 na liniji Pula - Rijeka

KREPAT MA NE MOLAT !

5AR

Krpan

1253

1311

ex. PU-012-IP izgleda da je za rashod

1352

1355

5AR

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

5AR

1221 i 1315

1316

bagerista

Shole

Kvaliteta u ovom slučaju nije bitna, ipak se radi o ekskluzivi.

BTW, kamo mu je otpalo sunce ?

lukas auto

Kako on za svoje godine dobro izgleda!!! Odličan je. bus123

Tomek

Siva boja na autobusima ako je dobro napravljena može biti samo plus i prilično poboljšava izgled, jedino ni meni nije jasno gdje je sunce?

shef

Jednostavno ne mogu vjerovati da je to ona ista užasna kanta Šćukasped. Imao sam jednom priliku voziti iza njega, pamtim to i danas... Doslovce se raspadao, što od rđe, što od užasnih zvukova iz motora, s podvozja.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

I kako protumačit da je ATR prodao ili rashodovao sve svoje 303-jke, a u ovu uložio vjerovatno poveću sumu da bi se i dalje mogao kotrljati cestama Gorskog Kotara  (a bogami i Rijeke, danas je vozio željeznicu)

Tomek

gbr 1345 malo prije u Zagrebu

bagerista

Citat: shef  u Prosinac 08, 2010, 19:53:29
Jednostavno ne mogu vjerovati da je to ona ista užasna kanta Šćukasped. Imao sam jednom priliku voziti iza njega, pamtim to i danas... Doslovce se raspadao, što od rđe, što od užasnih zvukova iz motora, s podvozja.
Ja isto nemogu vjerovat kako predivno izgleda a još bolji je i uživo,da samo znate koliko mjeseci truda je uloženo va njega... Kompletno je rastavljen bio i prevareno je sve kompletno ispod i meni je baš super ispao.Po pričama u garaži moguće je da završi u Lici negdje  :'(   Zato ga pogledajte uživo tko god stigne ;D

Shole

Zna li se možda koje je godište ?