Ljaljić Turs, Čelić

Autor tamlover, Travanj 30, 2008, 19:23:03

elvis

Ljaljic je vozio i radnike neke firme prosle godine na gradiliste autoputa,od konacista do gradilista i nazad,tako da nije cudno sto je tu,a i na tenderu za prevoz oruzanih snaga je predao ponude u tom regionu kao i u jos par drugih koji su bas daleko od Čelića...sto znaci da ako dobije taj posao morat ce naci tu sofere za te autobuse i tu ce biti parkirani

The_Dubster

Aha...

A autobusi su najčešće parkirani do AS ilijaš i na jednoj praonici u Podlugovima do INA skladišta, tu sam slikao i 303-jku gore, a danas je tu bio i mali jet. Hmmm, mislim da se o autoputu i radnicima ne radi baš, jer radovi su sad poprilično daleko od Podlugova, a i ne znam gdje bi mogli prespavat u tom prostoru, jer nema ni jedan moetl ili slično, a nema toliko ni vojnika sa ovim prostora da voze sa dva ili tri busa... Al opet, ko zna... Sačekat ćemo neki sigurnu, provjerenu informaciju

elvis

Nema sad vojnika,jer jos sve u vezi tendera nije zavrseno,ko zna hoce li uopste on dobiti posao,ali hocu reci da pokusava uci na to podrucje

elvis

Slikano u Jablanici prije par dana

elvis

LJaljicev Sanos jucer na liniji Brcko-Mostar

i stari Jetliner na nekoj lokalnoj kod Tuzle

busfan

Sinoc vidim stariji EA Eurostar u extra stanju, a Noge je jos iza garaze. ne bih rekao da vozi

MATEOTOURS

Citat: CroHerc  u Studeni 25, 2008, 19:48:43
Ja mislim,da su kupili Neoplan Jetliner od  MATEO TOURSA iz Čitluka.
to je tocno, kupili su jetlinera 86 god od MATEUTOURS iz citluka

ist

Citat: busfan  u Prosinac 12, 2010, 17:54:31
Sinoc vidim stariji EA Eurostar u extra stanju, a Noge je jos iza garaze. ne bih rekao da vozi

Možeš li snimiti noge

busfan

Citat: ist  u Prosinac 27, 2010, 22:30:48
Citat: busfan  u Prosinac 12, 2010, 17:54:31

Možeš li snimiti noge

Ne mogu, iako s vremena na vrijeme prodjem, Noge stoji iza kuce i garaze tako da ga jedva vidim iz auta, ali koliko sam uspio da vidim zadnji put cini mi se da ga farbaju, ali nisam siguran

damir fido

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS

damir fido

Tomek

Jučer u Vukovaru ovaj Renault Master:

ROAD

Neki dan u Brezi, inače preuzeo je školski prevoz po Brezi.

NEOPLAN VIP CLASS

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS