Bregava Trans, Mostar

Autor tamlover, Travanj 30, 2008, 19:26:44

elvis

elvis

evo i treceg MAN-a danas u Sarajevu..

elvis

erobuss

Bregavin Cityliner prošle godine na AS Mostar. Neki dan sam ga vidio na njihovom parkingu bez tablica!!!
Do njega je parkiran MAN od Konjic Toursa koji ima dobre autobuse većinom MAN-ove koje su kupili od Autoherca

elvis

ero,mala ispravka,radi se o Konjictransu,oni imaju dva ovakva MAN-a,te dva S2000.

a ovome neoplanu je crkao motor,ovih dana bi trebao opet na put,a za tablice ne znam,jesu li sklonjene u ostavu,ili je mozda rega istekla pa su vracene u MUP ???

elvis

evo nesto iz arhive,skinuto s neta prije par godina,prva 2 su Bregavina,druga 2 Autoprevoz-bus

elvis

evo i jedan 0303,uskoro cu staviti slike starijeg citylinera,te ovog bijelog iznad..

elvis

evo bijelog,osim motora jos su nesto varili na zadnjem dijelu,iza njega u garazi je njihov crni 0303 padane,i on se renovira,vidio sam da su poskidana stakla i aluminijski paneli

elvis

stariji cityliner,kupljen od Krajnovica prije 2 god.

busfan

Sad sam se sjetio ovog Neoplana, vidjao sam ga na linijama za Srbiju, kad je jedno kratko vrijeme Krajnovic obnovio Laserove linije iz Brckog za Beograd i Novi Sad

elvis

Krajnovic mu je postavio ovu prednju masku,ugradjivao neku ventilaciju unutra,te presvlacio sjedista,isao sam ljetos s njim u Neum preko svitave,i mogu reci da je extra ocuvan,sada radi uglavnom linije Mostar-Stolac

elvis

ISUZU sinoc u Konjicu

elvis

evo jos jednog 0614D,ovog sam zaboravio,neka posebna Ernst Auwaerter izvedba karoserije,sa 30+1 sjedista

elvis

sta se bijeli u gori zelenoj?

elvis

evo i bijelog na liniji,u pogonu je vec 10 dana ;D