Bregava Trans, Mostar

Autor tamlover, Travanj 30, 2008, 19:26:44

tamlover

Bregava Trans d.o.o.
Mostar, Bišće polje bb
tel/fax: +387 36 577 004

Foto: Stari djed Aljo
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

erobuss

Zemljaci u poslu  :D
Ova Temsa vozi za Atlas  ;)

erobuss

Izgorio je ovaj Transliner sa prve slike.
http://www.bljesak.info/content/view/18054/155/

Inače kupili su dva MAN-a Lion's Coach prve generacije i hrpu nekih Neoplana. Malo su podaleko, pa ne stignem sve upratiti  ::|

elvis

erobuss je upravu,rijec je o translineru,inace proizvedenom 1993.god.  osim njega,imaju 3 MAN-a S2000,3-osovinci  2003.god. zatim dva ISUZU-a 2004. i 2005.,MB 0404,dva citylinera novija i jednog starijeg,dva graf&stift-a,jednog MB steyra,jednog novijeg,ne znam tacnu oznaku,dva MB 0303 te dva 0303 padane,jedan minibus 0614D,jedan 0814D teamstar,osim buseva imaju i 14 kamiona ali to vec nije za ovaj forum,a njihov gazda je i vlasnik konjic-busa

erobuss

Citat: elvis  u Listopad 11, 2008, 17:35:15
imaju 3 MAN-a S2000,3-osovinci  2003.god.

Jesu li svi MAN-ovi stigli prije nekoliko mjeseci? Znaš li možda koliko su do sada prešli i da li su kupovani izravno ili preko posrednika...

Ona dva Citylinera izgledaju fantastično... :)

elvis

stigli su u aprilu,presli oko 700 i kusur hlijada km,a oko kupovine ne znam detalje,mene zanimaju samo godiste,snaga,ocuvanost i slicni detalji ;)

ljubicasti cityliner je nedavno lakiran,vozac nije dao da se lakira u bijelo pa su samo uradili ono sto je bilo neophodno raditi,a mislim da ce uskoro raditi bijelog,meni je iskreno najdrazi onaj stari,i on je u odlicnom stanju za svoje godine

ahmoo

Juce ispred HOTELA KRISTAL u Zavidovicima
:D :) :D ;)

elvis

neooplan cityliner,ovo je prije slikano,sad je malo ljepse lakiran,ima ratkape...

erobuss

Budući da su nakupovali dosta autobusa pretpostavljam da su otvorili i koju međunarodnu liniju?  ::|

elvis

ne jos uvijek,ovo ljeto manovi su uglavnom radili na turizmu,dok su neoplani drzali dvije linije za Sarajevo,a mb 0404 ima svoj ugovoreni prevoz iz Konjica za Mostar i nazad,u medjuvremenu radi linije za Stolac,a vikendom je i on vozio na more iz Konjica tako da bas i nemaju nekog prostora za nove linije,ali izgleda da je i to u planu za narednu godinu ;D nego erro ako mozes nekad uhvatiti jednog od manova,ili nesto drugo sto nemamo ovdje???

elvis

evo jos jedna,nije bas kvalitetna ali sta je tu je,radi se o MB 0814D,proizveden je 1995.god. ima 26+1sjedista...

elvis

manovi prilikom preuzimanja od turskih vozaca na granici BiH sa Srbijom,te jedan od njih kasnije u Sarajevu

elvis

MB 0404

elvis

Neoplan Cityliner

elvis

jos jedan man