Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

Shole

Al čovječe ovo je novo !!!  Zamisli sramote: raspao se novi minibus

Tomek

Inače, ima nešto što se isto treba napisati. Ti Cacciamaliji su stvarno govno, tvrdi, skaču i sve, ali kako ih neki voze(općenito kako voze buseve) nije ni čudo. Mislim dolaskom na ležeće policajce neki vozači uopće ne smanjuju brzinu i onda sa 60 kad naleti na one oštre nije ni čudo da pucaju šasije i busevi odu u k.... Čuo sam od jednog vozača koji je došao iz druge firme i prvih par dana imao nadzor starijeg kolege da je pazio na ležećim i usporavao, da bi mu stariji kolega rekao nešto tipa, nije ti ovo privatna firma da usporavaš, samo ga vozi.. I šta onda očekivati!!!

MAN19464

Citat: sokre  u Siječanj 30, 2011, 10:22:31
Citat: Shole  u Siječanj 30, 2011, 10:00:53
šteta da stvarno nije otpala i to po mogućnosti negdje na liniji pa bi se možda onda vidilo šta ste (i mi) kupili

Misliš na cijeli autobus ili na loše rezervne dijelove?

Ali da, bio bi spektakl da se raspadne u vožnji.

(nešto slično se desilo u jednom od Goričkih autobusa, kada je dio stražnjeg kotača probilo pod putničkog prostora, i ako se dobro sjećam, nekoga ozlijedilo. Tada su još bili aktualni stari MAN-ovi).
ako mislimo na isto to je bilo u mičevcu tada je mlada cura imala obje noge strgane jel je sjedila na blatobranu i nastradala, svašta se događa pa i takve stvari

MAN19464

Citat: Westin  u Siječanj 29, 2011, 18:25:06
Danas na Savskom mostu oko 13:30 Zetov mehaničar popravljao gbr.22 na 111.Mijenjao je neke gume na motoru i još nešto.
pao je remen sa vodene pumpe, jedan polazak je mjenjao gorički bus tj, gb 878 koji je imao pauzu na liniji 315

Portos

Citat: MAN19464  u Siječanj 30, 2011, 21:34:48
Citat: sokre  u Siječanj 30, 2011, 10:22:31
(nešto slično se desilo u jednom od Goričkih autobusa, kada je dio stražnjeg kotača probilo pod putničkog prostora, i ako se dobro sjećam, nekoga ozlijedilo. Tada su još bili aktualni stari MAN-ovi).
ako mislimo na isto to je bilo u mičevcu tada je mlada cura imala obje noge strgane jel je sjedila na blatobranu i nastradala, svašta se događa pa i takve stvari
Zapravo se to desilo u Zapruđu na jednoj od 2 linije koje drži APVG. MAN-u SL200 je pukao nosač amortizera pa je amortizer probio pod autobusa i ozlijedio djevojku na sjedalu iznad mjesta gdje je probijen pod. Mislim da je taj bus nakon incidenta rashodovan.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Portos

Jutros na 172 krepao jedan NG 313, stao na stanici kod Tifona u smjeru Zagreba oko 6.45 i iskrcao putnike. G.b. se ne sječam.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

tramvajac 92

Citat: Portos  u Veljača 02, 2011, 19:44:22
Jutros na 172 krepao jedan NG 313, stao na stanici kod Tifona u smjeru Zagreba oko 6.45 i iskrcao putnike. G.b. se ne sječam.
To onda objašnjava pojavu solo autobusa na 172..

igor 409

Oko 1 popodne (pol sata više-manje) dizalica je šlepala kockicu (mislim 515 ili 525) po SR Njemačke od semafora na Vatikanskoj prema jugu.

Neprilagodjen

danas 818 ostao u kvaru oko 19h..vozio liniju 302

tamlover

Danas sam sreo Citaro G gbr 198 na jako čudnom mjestu - u Brdovcu. Parkiran je bio na sva četri žmigavca uz cestu s natpisom U KVARU. Kolko ja znam tim putem (cca 2 km nakon okretišta Šibice prema Harmici) prolaze samo službena kola al sigurno ne u 12 sati.
Jako me zanima kaje tam radio. Servisa nit ikog drugog nije bilo uz autobus, čak mi je palo na pamet da ga je neko "posudio".
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

tramvajac 92

206 ostao u kvaru na stajalištu Rudeška-smjer zapad

manoplan

Gbr. 502 danas ostao u kvaru na Slavonskoj aveniji kod Hypo centra.

Neprilagodjen

Gbr. 524 danas na glavnom ispustao gusti dim dok je kretao,stigao je cak do lisinskog i ostao tamo pod sva 4 zmigavca upaljena  ;D

221

Standardna stvar, kao i samozapaljenje. Prije par godina vozio se u 518 i 516, ogromni oblaci bijelog dima uz pucanje. Kao da mu je svo ulje dospijelo u klipove.

conecto

Uz spominjani 524 došlepan je i 199.

A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...