Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

Westin

Danas oko 16:15 na stanici Bundek prema Gorici viđen jedan gorički bus u kvaru  i pun bus ljudi vani kako čeka da dođe drugi bus...

tamlover

Citat: tamlover  u Ožujak 11, 2011, 22:17:44
Danas sam sreo Citaro G gbr 198 na jako čudnom mjestu - u Brdovcu. Parkiran je bio na sva četri žmigavca uz cestu s natpisom U KVARU. Kolko ja znam tim putem (cca 2 km nakon okretišta Šibice prema Harmici) prolaze samo službena kola al sigurno ne u 12 sati.
Jako me zanima kaje tam radio. Servisa nit ikog drugog nije bilo uz autobus, čak mi je palo na pamet da ga je neko "posudio".

Evo citiram samog sebe jer sam prošli tjedan ponovno sreo jednog Citara iz APP-a u Brdovcu, na istom mjestu kao i u slučaju kojeg citiram. Stvarno mi nije jasno što radi tamo?! Ovog puta i fotka:

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

marin

Neki dan na Citaru gbr. 193 nešto je pištalo dok je stajao na peronu linije 136, vozač uđe i veli ajde u... nakon dvadeset minuta mehaničar je pročačkao i sve je bilo sređeno.
Bilo je toga i par dana ranije na liniji 109 pišti li ga pišti!!

tamlover

Vidim da ni drugi put nitko od naših ZETovaca ne komentira kaj radi bus u Brdovcu, pa napominjem da bih stvarno volio ako netko može doznati o čemu se radi.

FitzTN

A šta, valjda neki dasa iz zet-a ode doma na ručak s njim, a o tom naravno svi moraju :!

MAN19464

gb. 421 na liniji 303 počeo gorit, ali je vozač uspio spriječit širenje požara i bus je spašen vrlo brzo popravljen i sutra će nastaviti radit, stradao je samo protupožarni aparat koji je ispražnjen.

Tomek

Citat: Neprilagodjen  u Travanj 08, 2011, 17:17:21
Gbr. 524 danas na glavnom ispustao gusti dim dok je kretao,stigao je cak do lisinskog i ostao tamo pod sva 4 zmigavca upaljena  ;D

Iako je prošlo skoro mjesec dana evo sa zakašnjenjem i slika

MAN19464

danas opet bilo vruće u gb.421 na liniji 310 u donjoj lomnici ponovo požar sad je izgorio motor i dio oplate, gašenje dovršili vatrogasci nakon što je vozač gasio sa svojim aparatom i još mu je kamionđija dao svoj barem su spasili da ga vatrena stihija ne uništi do neprepoznatljivosti sad neće tako skoro u promet ili možda nikad više.

421

Citat: tamlover  u Travanj 25, 2011, 12:14:13
Citat: tamlover  u Ožujak 11, 2011, 22:17:44
Danas sam sreo Citaro G gbr 198 na jako čudnom mjestu - u Brdovcu. Parkiran je bio na sva četri žmigavca uz cestu s natpisom U KVARU. Kolko ja znam tim putem (cca 2 km nakon okretišta Šibice prema Harmici) prolaze samo službena kola al sigurno ne u 12 sati.
Jako me zanima kaje tam radio. Servisa nit ikog drugog nije bilo uz autobus, čak mi je palo na pamet da ga je neko "posudio".
Evo citiram samog sebe jer sam prošli tjedan ponovno sreo jednog Citara iz APP-a u Brdovcu, na istom mjestu kao i u slučaju kojeg citiram. Stvarno mi nije jasno što radi tamo?!
Iz izvora bliskog EUROline servisu saznao sam da je ta trasa prema Brdovcu izabrana kao testna ruta za probu  bus123 nakon izvršenog servisa. Već prema načinu i mjestu parkiranja ( i van stajališta) trebalo ti je biti jasno da to nije u aranžmanu  ZETa i time  ovu temu zaključujem  kao APSOLVIRANU i  o-0 ! :P
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tamlover

Citat: 421  u Svibanj 05, 2011, 21:14:25
time  ovu temu zaključujem  kao APSOLVIRANU i  o-0 ! :P

ovo ti je bilo malo optimistično... :P
ZET-ov bus u ZET-ovoj temi ne može biti off. Osim ako se ne vratimo koju godinu unazad npr pa kažemo da su busevi slikani na carini ili kod MAN uvoznika isto tako off. No, možemo o tome kaje  o-0 raspravit pp-om, al u svakom slučaju zahvaljujem ti puno na informaciji.

conecto

Da li se i na te "testne" kilometre plaćaju penali po lizingu?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Tomek

Citat: MAN19464  u Svibanj 05, 2011, 20:31:19
danas opet bilo vruće u gb.421 na liniji 310 u donjoj lomnici ponovo požar sad je izgorio motor i dio oplate, gašenje dovršili vatrogasci nakon što je vozač gasio sa svojim aparatom i još mu je kamionđija dao svoj barem su spasili da ga vatrena stihija ne uništi do neprepoznatljivosti sad neće tako skoro u promet ili možda nikad više.

Nije mi jasno kako se isti autobus može zapaliti unutar par dana 2 puta. To je neodržavanje i nemar i netko bi trebao odgovarati.
Uglavnom, tužne slike gbr 421 , ne ponovilo se

Treba reći da je zbog prilično manje štete no što je ova rashodovan NG312 gbr 141, vidjet ćemo kako će se ovaj 405 izvuči

421

Citat: tamlover  u Svibanj 06, 2011, 09:27:34
Citat: 421  u Svibanj 05, 2011, 21:14:25
time  ovu temu zaključujem  kao APSOLVIRANU i  o-0 ! :P

ovo ti je bilo malo optimistično... :P
ZET-ov bus u ZET-ovoj temi ne može biti off. Osim ako se ne vratimo koju godinu unazad npr pa kažemo da su busevi slikani na carini ili kod MAN uvoznika isto tako off. No, možemo o tome kaje  o-0 raspravit pp-om, al u svakom slučaju zahvaljujem ti puno na informaciji.

Citat:ovu temu (Brdovec)
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

421

Citat: conecto  u Svibanj 06, 2011, 18:56:10
Da li se i na te "testne" kilometre plaćaju penali po lizingu? :)evil
Ne, jer ZET plaća gorivo. good_boy

Tomek

MAN NL 263 gbr 110 upravo stoji u Vrapču i oko njega mehaničari, čini mi se da mjenjaju zadnji kotač