Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

822DoDo

na gbr 221 uz potrgane lajsne na vratima fali i zadnji desni ćošak
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

221

540 je krepao na Glavnom pa je morala uskočiti D-5 dizalica da ga odvuče. Pri tome, zbog položaja dizalice i busa, zaštopan je bio cijeli prolaz. 542 na 221 nije mogao krenuti a iza su još tri busa čekala da prođu. Tko zna što je i kada izašlo na zamjenu, na ionako rijetku 219.

Westin

U 540 sam se danas vozio mislim da je imao problema s zrakom i vozač je vozio sporije .

ivek driver

Da postovani kolega i jos je jedan zavrsio na dizalici al nisam vidio gb. bus123 bus123 bus123 bus123

221

Citat: Westin  u Siječanj 08, 2013, 19:59:11
U 540 sam se danas vozio mislim da je imao problema s zrakom i vozač je vozio sporije .

Da, sigurno je zrak u pitanju.
D-5 ga nije mogla pomaknuti pa su onda spojili crijevo za zrak (crveno na slici) i počeli turirati.

Westin

Citat: 221  u Siječanj 09, 2013, 12:24:30
Citat: Westin  u Siječanj 08, 2013, 19:59:11

Da, sigurno je zrak u pitanju.
D-5 ga nije mogla pomaknuti pa su onda spojili crijevo za zrak (crveno na slici) i počeli turirati.

Popravili su ga . Danas je u prometu na 234

Westin

Danas gbr.534 u 13:35 u Aveniji Dubrovnik smjer prema rotoru viđen prazan s natpisom probna vožnja . Neznam o čemu je riječ

Majstor

Pa sam natpis ti govori
Poslije popravka vrši se proba
Snimka probne vožnje se kasnije može analizirati
pojedinim dijagnostickim programima i naknadno
izvršiti eventualne korekcije
Samo mi sudite pošteno !

marin

Jučer je 175 ostao bez struje, prvo ga vozač nije mogao upalit, pa je zvao majstore koji su ga jedva upalili, no niju mu radili ni grijenje ni pola stvari kad nije imao dovoljno struje, pa su ga morali ugasit radi preniskog broja okretaja na kojima je radio u leru (jako čudan zvuk) i kad su ga pokušali upalit nije ni zucnuo, osto je bez života skroz. Neće on tako brzo u promet kak se meni čini.

sokre

marin

Da, ipak nisam bio u pravu, valjda su ga zrihtali u garaži i poslali na liniju već danas.

marin

Ne znam u koju temu da stavim da je netko na 338 kamenom razbio bočno staklo oko 12 sati, stajao je na Črnomercu do 5 sati dok nije otišao u garažu. Vozio je na 123, a zamijenio ga je 323.

Još oštećenja, ovog je neko naguzio

A ovaj je ogreben sa strane već tjedan dana i to dobro, zato je već i zahrđala ogrebotina

Tomek

Danas na 268 oko 14.30 gecrk ostao Citaro gbr 548. Stajao kod Buzina prema ZG na ugibalištu sa sva 4 i natpisom na displayu autobus u kvaru.

Sonja

231

Danas ludnica na linijama s Borongaja. Jutros je 774 na 231.02 došao do Retkovca u 6:35 te nam vozač nije dao da uđemo unutra. Objasnio nam je kako je autobus "sjeo" i da je već s Borongaja u 6:10 zvao pogon Dubravu da pošalju zamjenski autobus jer autobus za vrijeme vožnje struže. Prepričava nam dalje kako su mu rekli da s takvim autobusom, svejedno, normalno odvozi do Novog  Retkovca i kako će ga tamo čekati zamjenski autobus. Autobusa zamjenskog nije bilo, svi smo se vani smrzavali, a vozač je još tri puta zvao pogon (udaljen i od Borongaja i od Retkovca samo 5 minuta) te su mu treći put rekli da nastavi vožnju s takvim autobusom. Nekako smo došli do Borongaja te je vozač nakon iskrcaja putnika zatvorio autobus, zamjenskog nije bilo niti na Borongaju, a oni koji su trebali natrag za smjer Retkovca samo su zbunjeno gledali. Popodne je viđen g.b. 801 koji je zamjenio citelisa.

Neki je citaro na 269 popodne oko pola 3, također, bio pokvaren, no uspjeli su ga popravili. Došao je još jedna iza njega. Jedan je krenuo u 14:42, a drugi iza njega u 14:45, a i dalje je ostalo dosta ljudi na stanici jer svi  nisu uspjeli ući niti u ta dva autobusa.

664 je, pak, na 231.01 krenuo u 14:45, umjesto u 14:40... sam Bog zna gdje je zapeo vozač koji se pješke vukao, a ne žurio iz smjera otpremničke kućice...