Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

leonardo123

Ujutro na 203 crknuo 676, išel je gore dole i tresel se jako, na rupama se čulo kao da je popucalo sve. Zamijenio ga je 337.

MAN truck bus

774 crkno jučer na 109 u  smjeru Dugava. Danas viđen na slavonskoj u Iveco servisa

Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk

"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

leonardo123

Citat: leonardo123  u Svibanj 09, 2016, 14:36:25
Ujutro na 203 crknuo 676, išel je gore dole i tresel se jako, na rupama se čulo kao da je popucalo sve. Zamijenio ga je 337.
I drugi autobus (672) je također zamijenjen sa 670. Oba su pala.

tamlover

Popodne kockica 514 u kvaru na Držićevoj prije Mosta mladosti. Nešto kasnije 24 s natpisom za kvar na putu prema APP-u ili ARZ-u. Skrenuo je na Slavonsku prema zapadu nakon što sam ga slikao:
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

leonardo123

Danas opet na 203 crknuo 676. Zamijenio ga 471.

smogovci.bbb2

Citat: tamlover  u Svibanj 09, 2016, 23:27:40
Nešto kasnije 24 s natpisom za kvar na putu prema APP-u ili ARZ-u. Skrenuo je na Slavonsku prema zapadu nakon što sam ga slikao:

Ne znam kad si ga jučer ulovio kod NSK, ali jedan je bio na lin 166 (možda taj)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tamlover

Citat: smogovci.bbb2  u Svibanj 10, 2016, 13:56:23
Ne znam kad si ga jučer ulovio kod NSK, ali jedan je bio na lin 166 (možda taj)

Slikano oko 19:10

smogovci.bbb2

Citat: tamlover  u Svibanj 10, 2016, 14:36:24
Slikano oko 19:10

To je onda taj sa lin 166 (polazak u 18:20 iz DD prema GLK, na GLK je u 18:55)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tamlover

511 u kvaru:

MAN19464

Danas je dizalica šlepala razbijeni gb 109 u goricu da imaju za djelove, u međuvremenu je vozač dizalice dobio poziv da hitno ide šlepat tramvaj, pa je morao ostavit bus na stanici podbrežje stavio klocne i otišao, tako da ste imali priliku slikat i razgledavat bus skoro sat i pol! Ja sam slikao, ali samo za sebe, inače nisam profesionalni fotograf pa se bojim ovdje objaviti sigurno bi bile uklonjene!

tamlover

Ovo je žešća glupost. Slike raritetnih situacija se ne brišu bez obzira na (ne)kvalitetu. Uostalom, ova gore slika je slikana osrednjim mobitelom i ovdje je malo ljudi s profi opremom. Zato za neobjavljivanje fotki radije ne treba pisati razloge nego jednostavno prešutiti.

MAN19464

Nisam mislio na profi opremu nego na ljude koji odlučuju koja je fotka kvalitetna, a koja ne!

sniff

Stavi,neće te nitko ugristi. Najgore šta se može desiti je da ti izbrišu fotku ::| ;)

tamlover

Citat: MAN19464  u Svibanj 11, 2016, 21:34:11
Nisam mislio na profi opremu nego na ljude koji odlučuju koja je fotka kvalitetna, a koja ne!

Citat: MAN19464  u Svibanj 11, 2016, 20:42:37
inače nisam profesionalni fotograf pa se bojim ovdje objaviti

Shole

Rariteti ne zahtjevaju kvalitetu o čijem god postu da se radi.  Inače, brišu se slike koje nisu baš nešto, a na njima je sasvim redovita situacija.   Bus u gornjem rubu slike, a dole više od pola asfalta ili trotoara,  sunce u šajbu,  mutna slika......

A s obzirom na tvoj status na forumu  i doprinos istome,  ti možeš objavit praktički bilo kakvu sliku.  Oni koji su mladi, novi... koji se tek moraju dokazat, oni moraju dat više od sebe kod slikanja.