Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

buSHunter795

Jučer oko 16 sati je 511 imao neki kvar na stanici poslije okretišta 2ke i 3ke na Žitnjaku/Savišću

i poslije tj. u 16:40 sam ga opet slikao kako se prazan vraća  na Heinzelovoj

brunok

Danas u 17.30 GB 192,114/2 ostao u kvaru kod plinare u prečkom.Autobus se samo ugasio i nema kontakta, u 19:15 autobus na istom mjestu čeka dizalicu jer su se dogodila dva kvara tramvaja, (TRAMVAJI SU PRIORITET)a i smjena Dizaličara :):)

brunok

danas u 6:45 na jarunu se malo zapalio GB 190 (izgorile su malo instalacije,iz auspuha je virila neka masa koja je nalik gorenom azbestu nadogradila na rubove auspuha u duljini 10 cm-do poda čekala se dizalica)
U zamjenu je poslan MAN  GB 338,sliku nisam uspio napravit baterija mi je bila slaba na fotiču.

Daniel

Citat:danas u 6:45 na jarunu se malo zapalio GB 190 (izgorile su malo instalacije,iz auspuha je virila neka masa koja je nalik gorenom azbestu nadogradila na rubove auspuha u duljini 10 cm-do poda čekala se dizalica)
U zamjenu je poslan MAN  GB 338,sliku nisam uspio napravit baterija mi je bila slaba na fotiču.

Baš krenuo napisati da na 113 napokon su postavili bus koji bi tam trebao , barem po mom , voziti uvijek , solo Lion City.
I sad veliš da je samo zamjena.

Tomek

Opet se novi Citaro zapalio??? Pa nemrem faking vjerovati kakav otpad nam je utrpao Mercedes, već sam mislio da se stanje sa kvarovima i požarima smiruje kad opet..  ::|

Majstor

Dobro nam poznata fleksibilna cijev ispuha /pukla/a to vani je kristalizirani AdBlue /po ko zna koji put/
Samo mi sudite pošteno !

brunok

hvala ti majstore,nisam znao šta je mada sam si komad uzeo za doma jako je lomljiv bio. . . .

conecto

Pola sata prije dolaska Nove godine u garažu dizalica došlepala GB 545.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Majstor

sta mu bi zadnji pokvareni Citaro 2 u 2009!
Samo mi sudite pošteno !

Ivan1983

Danas ujutro u 02.45h dizalica došlepala g.br 81 u garažu ;)

Tomek

Večeras na Bolničkoj kod OŠ Susedgrad u kvaru ostao Cacciamali gbr92 koji je vozio na liniji 143. Došao servis i nemočno otišao sa vozačem do pekare pošto je kvar pretežak tj. ne smije ga popravljati ZET nego se mora čekati Iveco servis koji jedini smije prčkati po tom poluproizvodu.

STIB

Jučer u 17:30 na Lašćinskoj (o)stao MAN 452 (u smjeru prema dolje). Ja sam ga vidio iz 454 koji se jedva popeo na strmini kod Studentskog doma, pa nisam siguran da li se radilo o kvaru ili je bilo suviše sklisko pa se za svaki slučaj zaustavio.  ???
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Tomek

Malo prije na Bolničkoj viđen u kvaru sa sva četiri Cacciamali gbr91 na liniji 142. Bus sa sva 4, ljudi unutra. Vozač na silu pokušava otvoriti vrata  :o..
Ugl. pokazuju svoj talijanski šarm :D
Na gbr96 već se danima u knjigu piše da busić nejde preko 40ak km/h, u trećoj više uopće ne vuče i danima u knjizi kvarova piše naručen na rad, ali to i nije samo problem talijana nego i pedantnih Njemaca u garaži u APP-u koji to redovito rade pa se dogodi da se busu kojem se danima u knjigu piše smrde kočnice(i naravno samo potpisuje, a ništa ne rješava) te kočnice i zapale nedaleko od garaže kad je drugi dan krenuo na liniju..

brunok

HAhahahaha Tomek car si "BUSIĆ"  ;D ;D ;D, to je nedorađena konzerva.bolje da su kupili 10 turističkih kombija :)

conecto

Citat: Tomek  u Siječanj 13, 2010, 20:17:01
ali to i nije samo problem talijana nego i pedantnih Njemaca u garaži u APP-u koji to redovito rade pa se dogodi da se busu kojem se danima u knjigu piše smrde kočnice(i naravno samo potpisuje, a ništa ne rješava) te kočnice i zapale nedaleko od garaže kad je drugi dan krenuo na liniju..

Da li se vraćamo u vrijeme Ikarusa - kod zglobnih je bilo normalno da kočnice na prikolici blokiraju, stalo se samo ako bi se baš zapalile...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...