EVO DOGODILO SE I TO !!!!!!

Autor PINTER, Svibanj 11, 2008, 17:06:51

gaspa

Grozno je takvo iskustvo i teško je dati neki recept za oporavak. Pa čovjek riskira slijetanje s ceste da ne pregazi mačku ili pticu, a što onda reći kad su ljudi u pitanju?

Svašta se dešava na našim cestama i svaka žrtva velika je tragedija. Koji put je cijena pravedna, ali mnogo puta nastradaju krivi. Zašto je do nesreće došlo? Zbog tehničkog kvara? Tragedija. Zbog nemara ili obijesti vozača? U takvim slučajevima, oprostite mi na grubosti, ali red je da vozač plati ceh jer je, u konačnici ipak svjesno i namjerno, zbog svoje gluposti ili bahaćenja, u opasnost doveo druge. A najčešće stradavaju drugi dok budaletina koja se glupira prođe s nekoliko ogrebotina. I vjerojatno ga ne muči ništa ni slično kao Pintera koji je bio samo prisilni sudionik.

Pinter, znam da nećeš zaboraviti, ali gledaj to ovako: ti si bio u autobusu, a mogao si biti u autu i mogli su tebe izvlačiti rezačem plamena.

Ne okrivljujem ovime vozača automobila - tko zna što se u tom trenutku dogodilo. On je u svakom slučaju platio preveliku cijenu, pogotovo ako na nesreću nije mogao utjecati.

Pinteru i svim drugima koji su bili u takvoj situaciji ostaje nam poželjeti da im volan ne postane bauk i mora.

driwer1

nemoj sebe kriviti, to je moralo tako biti.......nažalost. mi smo dio ceste na njoj smo od jutra do mraka. krvav kruh zarađujemo.  svi u našem poslu vide velike novce, bijelu košulju i lagodan život. crnu stranu nevidi nitko osim nas samih. a kad se desi najgore peru ruke svi, samo naše ostaju "prljave" za cijeli život......budi hrabar. pozdrav od đuke.
đuka....

Kiki273

Ne znam što da ti kažem,drži se!

Feter