PINTER REPORTAŽA NEDJELJNOG OBILASKA SLAVONIJE SA TURISTIMA IZ NJEMAČKE ...

Autor PINTER, Lipanj 02, 2008, 19:18:34

PINTER

Pošto sam Temsicu ostavio kod Hercigovića HERC- TURS u ruke šefu radione Kožić Dragecu (gazdinom zetu ::|) potpuno miran i bezbrižan krenuo sam putem Slavonije na novi zadatak.

I dobio sam ga. Prijevoz starih njemačkih turista po itočnoj Slavoniji!
Iz Osijeka sam krenuo ka Vukovaru našem svetom gradu  do putničke luke gdije su mene i mog kolegu Ožanića čekali na putničkom riječnom brodu stare švabe.

Pokupiuli smo ih i krenuli ka Đakovu do ergele lipicanera pa do Đakovačke katedrale ( Tamo nemaju parking za buseve a žele nekakvi turizam !!! tj.imaju 1 mijesto ) pa u pravcu Osijeka pa ponovno u Vukovar i gotovoooooo

Napravili smo 215 km-a. u jednom dahu bilo je lijepo ali imam jedno pitanje .Bila je nedjelja, napravio sam samo 215 km-a., nemam dosta ni za pol dnevnice . Koliko sam ja taj dan zaradio . Zna li netko  ???

Pozdrav svima  i još riječ - dvije o busevima . Vozili smo citylinera i translinera povišenog . Obadva imaju mečkine V5 motore samo što je cityliner malo jači . Obadva imaju 4+4 brzine i stari su odprilike isto i to oko 10 ili 15 god. Več su to rage ali eto služe i klima je bila u obadva OK.  A TO JE U DANAŠNJE VRIJEME JAKO BITNO !!!

PINTER

PINTER

drugi dio...

gaspa

Citat: PINTER  u Lipanj 02, 2008, 19:18:34
Napravili smo 215 km-a. u jednom dahu bilo je lijepo ali imam jedno pitanje .Bila je nedjelja, napravio sam samo 215 km-a., nemam dosta ni za pol dnevnice . Koliko sam ja taj dan zaradio . Zna li netko  ???
Pa to valjda ovisi koliko si bio na putu odn. od garaže do garaže. U najgorem slučaju - pola dnevnice ako je to bilo više od 8 sati a cijelu dnevnicu ako je bilo više od 12. Plus dodatak za nedjelju (50%), plus prekovremeni rad ako nisi u režimu preraspodjele radnog vremena. A možda vozači imaju i još neke povlastice - to ne znam.

tamlover

Zšto ne otvara thumbove prljavi? slikica se samo u iksić pretvori!
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

EuroTrakker

Pozdrav iz 53nje

Servis

Citat: tamlover  u Lipanj 07, 2008, 13:29:02
Zšto ne otvara thumbove prljavi? slikica se samo u iksić pretvori!

Nisam ništa mijenjao jer sam vidio da uredno sve radi. Sad ću pogledati što se moglo poremetiti.