Smiljić, Banja Luka

Autor Dado_toping, Lipanj 04, 2008, 11:50:47

Mustafa YJM

Citat: The_Dubster  u Ožujak 04, 2010, 21:42:36
Citat: Mustafa YJM  u Ožujak 04, 2010, 21:41:53
Citat: mate  u Ožujak 04, 2010, 21:36:48
Ma nije ovo njihov Euroliner, ovo je Euroliner od Zlatunica, ima splitske tablice, ova nesreca je kod Karlovca bila

Jest, njihov je 100%.....uglavnom, bio je pun, 46 putnika...dvije žene su, nažalost poginule, a većina su bili povrijeđeni....uzrok nesreće ne znam.

gdje je ovo bilo i kad?

09.08.2007....vozio je liniju Beograd-Split, 36 povrijeđenih i dvoje poginulih.

The_Dubster

jutros tourismo dovezao iz BL pa uslikao sam ga na putu prema grbavici i njihovom parkingu

al čudne su mi štopke?

Mustafa YJM

Ovo su normalne štopke za Tourisma prve generacije...samo mu je ugrađena prednja maska od novijeg Tourisma.

aaaaa

Citat: Mustafa YJM  u Ožujak 04, 2010, 21:50:38
Citat: The_Dubster  u Ožujak 04, 2010, 21:42:36
Citat: Mustafa YJM  u Ožujak 04, 2010, 21:41:53
Citat: mate  u Ožujak 04, 2010, 21:36:48
Ma nije ovo njihov Euroliner, ovo je Euroliner od Zlatunica, ima splitske tablice, ova nesreca je kod Karlovca bila

Jest, njihov je 100%.....uglavnom, bio je pun, 46 putnika...dvije žene su, nažalost poginule, a većina su bili povrijeđeni....uzrok nesreće ne znam.

gdje je ovo bilo i kad?

09.08.2007....vozio je liniju Beograd-Split, 36 povrijeđenih i dvoje poginulih.

nije njihov 1000%...prvo sto natpis nije njihov a drugo sto Smiljic ne moze voziti liniju Beograd Split nikako zna se zbog cega...osim toga jasno se vide splitske tablice

Tomek

U vrijeme kad se dogodila nesreća taj Euroliner je bio od Zlatunića, no on ga je takvog karamboliranog prodao Smiljiću i ovaj ga je obnovio(potpuno novi krov i dobar dio autobusa). Sad bus tako dobro izgleda da je za neprepoznati.

aaaaa

Citat: Tomek  u Ožujak 06, 2010, 23:18:15
U vrijeme kad se dogodila nesreća taj Euroliner je bio od Zlatunića, no on ga je takvog karamboliranog prodao Smiljiću i ovaj ga je obnovio(potpuno novi krov i dobar dio autobusa). Sad bus tako dobro izgleda da je za neprepoznati.

Jesam li dobro shvatio Smiljic nije imao Eurolinera ranije dakle Smiljicev Euroliner nije mogao imati udes

elvis

Autobus imao udes dok je bio u vlasnistvu Zlatunica,taj ga nakon udesa prodao Smiljicu,ovaj mu kupio nov krov i ostale dijelove,ugradio,prelakirao i sad ga on vozi-nema sta bit nejasno

Mustafa YJM

Ukratko..bus se ''ponovo rodio''.....Smiljić mu podario novi život. Ja se izvinjavam što u početku nisam objasnio i kako se našao kod Smiljića, pa je došlo do zabune.

Samo, ne znam kako se repariranje teško rasturenog autobusa isplati..:S

busfan

Citat: The_Dubster  u Ožujak 06, 2010, 21:11:20
jutros tourismo dovezao iz BL pa uslikao sam ga na putu prema grbavici i njihovom parkinguhttp://img704.imageshack.us/img704/4692/dsc05096t.jpg

al čudne su mi štopke?

Stariji model, samo zamjenjena prednja maska

mate

The_Dubster

evo jedna slika, tourliner obasjan jutarnjim sarajevskim suncem

Boki651

odlično izgledaju ovi Smiljićevi busevi, a nova shema bojanja im je super.

The_Dubster

Troosovinac izgleda još moćnije :D

Mustafa YJM

Citat: The_Dubster  u Svibanj 08, 2010, 21:04:30
Troosovinac izgleda još moćnije :D

OoOoo znam itekako. Meni je svaki autobus ljepši u troosovinskoj verziji.

Mustafa YJM

BTW, meni se čini da oni, zapravo, imaju dva Toura, ovog (112-E-035) i troosovinca. Nigdje nisam vidio trećeg.