Neoplan

Autor maky, Studeni 28, 2007, 22:56:57

Majstor

Taj stoji u Brežicama na kolodvoru Alpetoura večeras zajedno sa žutim Travegom sa natpisom nešto o sigurnoj vožnji također Njemačkih reg.pločica
Samo mi sudite pošteno !

Man lion's coach

Meni se cini da ima promjena i oko instrument table ??

5AR

Citat: balja  u Travanj 20, 2010, 00:09:40
Meni se cini da ima promjena i oko instrument table ??
Tabla i prekidači su kao i kod Man-ovih kamiona TGX i TGS.

TAM_fan

Neoplani su stvarno posebni i lijepi na svoj način. Ali vidim da je netko spomenuo da otkako ugrađuju MAN motore ih ne doživljava.
Nadovezao bih se na ovu tvrdnju, prije nekih šest mjeseci nas je na posao vozio Autotransov Cityliner (Cro bus godine 2007)...diferencijal i motor jako buče u vožnji i ful se osjeti u kabini. Jedan Neoplan si to ne bi smio dozvoliti.
E sad ne znam, kakva vi iskustva imate?

Dosta često nas voze ATR-ove Setrice :P e to su strojevi, tiha, udobna i vidi se kvalitetna! Pričao sam sa šoletom i kaže da najviše voli nju voziti ;D

Da sam kojim slučajem prijevoznik u parku bih imao samo Setre! bez uvrede  Neoplanisti ;)

Neo

Ne znam gdje da stavim ovo slikano u San Marinu.

8-8
je zakon

maky

Za jednog zaljubljenika, strategija (objavljena nedavno) koja, bila kakva bila, mami osmjeh na lice. Individualnost, inovativnost i ekskluzivnost su prisutni od ranih dana kompanije. A obični smrtnici nek putuju s čim god hoće...

Fulfilling the claim "Buses for Business", the wide range of MAN models with its city and intercity buses and tourist coaches is designed mainly with the commercially-oriented operator in mind. NEOPLAN, with its exclusive premium coaches appeals particularly to customers who want to offer their VIP guests an exceptional travel experience.

Nije bitna količina, bitno da se onima koji to znaju prepoznati i cijeniti, pruži ono najbolje što mogu imati. Ako Bog da, ova strategija bi značila povratak na stare puteve, a za dalje se lako napravi koja izmjena...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Man lion's coach

Citat: Neo  u Lipanj 08, 2010, 11:08:39
Ne znam gdje da stavim ovo slikano u San Marinu.

8-8

Ja stvarno neznam ili sam pjan ili slabo vidim, ali obrati te paznju na vozaca/icu, meni se cini da je ovo vozacica ?!?!?

SARI

Citat: balja  u Srpanj 08, 2010, 23:22:40
Ja stvarno neznam ili sam pjan ili slabo vidim, ali obrati te paznju na vozaca/icu, meni se cini da je ovo vozacica ?!?!?

Wow... revolucionarno... i žene znaju vozit bus... ko bi rek'o, a?

St!pe

Citat: SARI  u Srpanj 09, 2010, 08:14:59

good_boy
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

Man lion's coach

Citat: St!pe  u Srpanj 09, 2010, 12:49:28
Citat: SARI  u Srpanj 09, 2010, 08:14:59

good_boy
Nikakvo cudo samo sam pitao jeli zena ili nije...gledao sam na TV-u zena iz Srbija vozi medjunarodne linije sa skylinerom, nikakvo cudo samo malo neobicno  ::|

neoplancityliner

bila je jedna djevojka iz Varaždina koja je vozila u Čazmatransu, sad valjda vodi neki privatan posao sa mužem u Sloveniji....  ;)

Man lion's coach

Mozda je vozacica ovog busa ujedno i vlasnica, to prepostavljam po nazivu firme, mada to nije nikakvo mjerilo, al samo kazem...

trucker

2 komada,slikao u austriji...kažu voze ih u trst,pa za tursku na ugradnju sjedala