Neoplan

Autor maky, Studeni 28, 2007, 22:56:57

Shole

Čekaj, ako je zasebna marka zašto ima NEOPLAN oznake?  To je ionako samo ime, nema ni motora ni šasija Neoplanovih  :-\

mesinovic

klimama

Citat: Shole  u Studeni 03, 2010, 19:37:12
Čekaj, ako je zasebna marka zašto ima NEOPLAN oznake?  To je ionako samo ime, nema ni motora ni šasija Neoplanovih  :-\

Viseon Bus GmbH je tvrtka smještena u Pilstingu u proizvodnim pogonima u kojima se prije proizvodio Neoplan. Tvrtku je 2008. osnovao Joachim Reinmuth, koji je ujedno i većinski dioničar. Nešto dionica ima i MAN. Joachim Reinmuth je inače bio menadžer u Neoplanu od 2002. do 2008. godine, a prilikom pokretanja Viseona se obvezao preuzeti i 200 radnika ovog pogona u Pilstingu.
Prilikom pokretanja tvrtke bilo je predviđeno da u početku proizvode trolejbuse i autobuse za zračne luke pod brendom Neoplan, a za kasnije je bilo planirano da se kod njih proizvode Neoplanovi autobusi, dovršavaju katni Neoplani, te proizvode luksuzni autobusi za MAN i druge naručitelje.

German premium coach Manufacturer VISEON Bus GmbH is launched

Viseon Bus raskinuo ugovor s TVM-om

damir fido

Evo koga zanima kako izgleda Tourliner odozgo

Uploaded with ImageShack.us

i jedna normalna,firma Road Lipnica slikano na Vlasicu.

Uploaded with ImageShack.us

lukas auto

Danas sam se vozio u ATR Citylineru 1273. Busu da poleti nedostaje još samo kvalitetan mjenjač jer se autobus ugasi dok se promjeni brzina. Kakvi su to uopće mjenjači ugrađivani u ta predivna stvorenja? ??? ???

maky

Citat: lukas auto  u Prosinac 09, 2010, 19:33:02
Danas sam se vozio u ATR Citylineru 1273. Busu da poleti nedostaje još samo kvalitetan mjenjač jer se autobus ugasi dok se promjeni brzina. Kakvi su to uopće mjenjači ugrađivani u ta predivna stvorenja? ??? ???
Vjerojatno nešto nije uredu s tim mjenjačem.

Ja sam se u dotičnom primjerku vozio pred jedno godinu dana, a brzine je slagao ko avion. Išao je 3 - 5 - 7 - 9 - 10 - 11 - 12.  Nije uopće bilo potrebe da šalta u svaku brzinu. Sada je očito nešto  poremećeno...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

telige

Nema me.

erobuss

Prešao  11.111.111 kilometara (SLOVIMA: jedanaest milijuna, sto jedanaest tisuća i sto jedanaest kilometara) - JOŠ SE NIJE ZAPALIO  :D ;D

http://www.otobusmarket.com/otobus/ikinciel/neoplan-starliner-1999/2783/

svicar

Citat: erobuss  u Siječanj 15, 2011, 22:09:08
Prešao  11.111.111 kilometara (SLOVIMA: jedanaest milijuna, sto jedanaest tisuća i sto jedanaest kilometara) - JOŠ SE NIJE ZAPALIO  :D ;D

http://www.otobusmarket.com/otobus/ikinciel/neoplan-starliner-1999/2783/

Malo mlogo i za Turke, milion po godini buljimir

Shole

Ma nema šansone.  Taman da samo po auto-putu vozi nonstop i da staje samo gorivo nadoljevat trebalo bi mu duplo više vremena

Pozega

Ljudi moji šta je ovo?Zar i portugalci kopiraju u suradnji s Ivecom.Slika s Touringcar.nl.

erobuss

Nije trebalo dugo čekat!  >hammer< >hammer<

Izbor: www.magazinulasim.com

Tomek

Jedna za ljubitelje Neoplana

Shole

Ovakvu shemu su imali od Adriatica iz Rijeke negdje sredinom 90-ih, kao što je prvi s desna sa 5 zvjezdica.

Tomek

Da jer su vjerojatno kupili buseve u Njemačkoj kod istog prijevoznika kod kojeg je ovaj Skyliner kupljen.