Nabavka novih autobusa (obnova voznog parka)

Autor man134, Studeni 29, 2007, 11:11:52

automatic

Zna li netko preciznije kad će  doć ti novi autobusi. Ljeto je u punom zamahu, a libertasove linije drže 70%    bus123i bez klima dobar dio je za otpis ili ozbiljniju reparaturu. Ta obnova voznog parka je što prije potrebna. Trebala je bit prije 2 mjeseca, a ovdje se još nagovještava za neko buduće vrijeme. ???
  Ipak je sramota za turizam i Grad koji od njega živi. Poskupjeli su karte , ali je bezobrazna kvaliteta usluge u odnosu na cijenu karte. Nadam se da će novi-klimatizirani vozni park zaživjti na ulicama prije kraja sezone i pada temperatura. 
Evo će i ljetne igre, a promet danima drže gbr.-  3,15,25,23,72,73,74,76,96,97,98,103 sramota za Grad i Libertas :'(

MAN SU220

kad kaže dundo pero, a mislim da bi u rashod trebali ici gbr.1,2,3,4,5,72,73,74,75,76 a drvenjače bi mogle jos koju godinu i tako one spašavaju libertas.

automatic

MAN SU220

narancasti

Kada bi trebalo doći novih 16 autobusa?

automatic

Izglada tek oko Sv. Vlaha, a to znači pred izbore. A ko zna dotad se Remiza i može dvaput raspast. Obećanje - ludom radovanje , stara poslovica. Nego danas je malo ludih koji vjeruju u njihove priče, ali zato ima puno nemoćnih da nešto promjene. Imamo autobuse što sliču sve više "Izetovoj folciki"- IMAJU HLAĐENJE U JANUARU, A GRIJANJE U AUGUSTU.  Ali to je dosloce tako, novi autobusi s klimom uvijek dolaze u zimu, a na ovima bez klime nije moguće isključit grijanje ljeti. Da nije smiješno bilo bi žalosno! >hammer<

Shole

Baš me zanima ko je ustvari u pravu, tj. čija je na mjestu.  Da li direktorova koji želi obnovu i napredak, ili ipak radnička. Je li ovo radničko vjeće bilo ljubimac bivše vlasti pa se sad prave pametni pošto im ovaj ne paše, ili su iz iste kaše ali su malo realniji pa vide da nije vrijeme za investicije

narancasti

"Prema riječima gradonačelnika Vlahušića novi autobusi trebali bi početi stizati prije nove godine. Poručio je Libertasovim radnicima kako gradski prijevoznik neće biti ugrožen najnovijim zaduženjem."

MAN SU220

gdje ce vozit 2 isuzua od 30 putnika pise da je svih 16 ide u grad ??? >hammer<

MAN SU220

automatic

Ne vozim Isuzu, nisu na gradskim linijama. Ove što trenutno imamo sam vozio nekoliko puta i nemam neke posebne riječi hvale  niti zamjerke na njih. Samo znam da ovi noviji MAN-ovi nisu opravdali kvalitetom. Mjenjači i retarderi su loši, udobnost nije dobra, brdo problema s elektronikom, zračnim ventilima itd. Moja procjena je da treba probat nešto drugo, MAN je preskup za ono što nudi, ovaj je jeftiniji, a kvalitet ćemo vidjet. Ja sam za SCANIA, DAF I VOLVO.  ;D

niki

I MAN se kao i Isuzu proizvodi u Turskoj, dakle mentalitet proizvođača je isti, razlika je u cijeni.

Tomek

Ovisi koji MAN, Lion's City koji vozi u Dubrovniku je iz Poljske ;)