Nabavka novih autobusa (obnova voznog parka)

Autor man134, Studeni 29, 2007, 11:11:52

ROAD

Ovakav jedan je trenutno na testiranju kod Centrotransa, jučerje vozio Visoko-Breza.
NEOPLAN VIP CLASS

staypp83

"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

narancasti

Nova tri autobusa dobili garažne brojeve 60,61,62

staypp83

Kako to? Ja sam mislio da ce dobit 160,161 i 162...
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

staypp83

MAN SU220

iducih tjedan dva dok obuce vozače i uvedu naplatu

staypp83

Isuzui su jos u remizi, evo gbr 60...

Drugi je bio u garazi, a treci lijevo od remize ..
Nadam se da ce uskoro u promet...

tramvaj1910

Citat: staypp83  u Listopad 25, 2012, 18:38:59
Kako to? Ja sam mislio da ce dobit 160,161 i 162... Treba li bi svi autobu i servisna vozila dobitnove garazne brojeve...

Svi autobusi, kombiji, i osobni automobili, i sva servisna vozila u libertasu imaju svoje garažne brojeve, ali, usljed rashodovanja starijih autobusa i ostalih vozila došlo je do ogromnih praznina, koje će se sada popunjavati. Nije isključena mogućnost nove renumeracije .

staypp83

Citat: tramvaj1910  u Studeni 20, 2012, 14:40:21
Citat: staypp83  u Listopad 25, 2012, 18:38:59
Kako to? Ja sam mislio da ce dobit 160,161 i 162... Treba li bi svi autobu i servisna vozila dobitnove garazne brojeve...

Svi autobusi, kombiji, i osobni automobili, i sva servisna vozila u libertasu imaju svoje garažne brojeve, ali, usljed rashodovanja starijih autobusa i ostalih vozila došlo je do ogromnih praznina, koje će se sada popunjavati. Nije isključena mogućnost nove renumeracije .
Bilo bi dobro da dode do renumeracije...

narancasti

Kada će doći novi Man autobusi....i hoće li biti isti kao i ovi sadašnji lionsi

MAN SU220

Citat: narancasti  u Studeni 23, 2012, 15:41:49
znam samo da ce u ožujku 2013!

staypp83

Citat: narancasti  u Studeni 23, 2012, 15:41:49
Doci ce prije Uskrsa ;)

zagorec

staypp83

Znaci ipak je interurban, a ne citimark...