Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

Boki651

Tijekom dana, i navečer dvije motociklističke nesreće, na Kantridi i kod Zavoda za javno zdravstvo, ova druga jako loše izgledala, vozač skutera i suvozač ležali nepomično na cesti. Što se tiče ove na Kantridi, vozač motora završio u bolnici.

Isto tako sam čuo, ne znam da li je istina, da je bio neki sudar na Rivi isto, kao da je bus pokupio auto ilinešto slično, pa ako netko o tome zna više neka napiše.

Uglavnom crni dan na riječkim cestama.

Berlingo

U ul. B. Vidasa spremaju se neki radovi. Vise ovih dana.

Ruske

daj boze da poprave cijelu ulicu ili ulicu do starog okretista dvojke...koma je

Berlingo

Ul. B. Vidasa je u jako dobrom stanju. Jedino je malo uska ali to i nije neki problem jer tu se autobusi ne mimoilaze.Nesto ce se kopati.  Bar mi izgleda tako.

Shole

Sad će ju majstori uredit pa više neće bit u dobrom stanju

Berlingo

Sreca pa je Dira gotova. Meni ovo mirisi na G.P. a oni znaju napraviti posao. Bumo vidjeli.

shef

Trebala bi ovih dana početi sanacija nagiba, a vjerojatno poslije ljeta i dovršenje pločnika na potezu između Plodina i V.Lenca, na onom dijelu ispod ulice Vrh Martinšćice, poznatom po brojnim vodopadima i odronima kamenja, grana i svakojakog smeća na D8. Bit će semafora, a to znači da će vozni red 10 i 10a, kao i 27 i 29 u satima vršnog opterećenja prometa plesati po tankoj žici.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Berlingo

U ul. B. Vidasa ima promjena. Prokopana ulica, premjesteno ugibaliste, tabelica bez oznaka linija (novi biser Troleja). Naravno da sam uslikao, ali razmisljam da li im je mijesto tu. Moj kvart svima smeta.

shef

Citat: Berlingo  u Ožujak 29, 2010, 21:03:54
U ul. B. Vidasa ima promjena. Prokopana ulica, premjesteno ugibaliste, tabelica bez oznaka linija (novi biser Troleja). Naravno da sam uslikao, ali razmisljam da li im je mijesto tu. Moj kvart svima smeta.

Opet gluposti. Ma kome smeta Zamet, evo ja sam tamo živio mjesec dana iz snova i draži mi je nego moje Pećine. Samo ne treba pretjerivati.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Berlingo

A cuj Shefe, imao sam ja tu na forumu puno bisera i sigurno cu ih jos imati. Od tebe nisam ocekivao podrsku, a kad je vec tako, uskoro stizu i slike.

Ruske

meni je zamet jako drag kvart posto ima SVE sta treba...dok mrtva vezica (gornja, donja i kriz gore) ima 1 banku, 2 pekare, 5 ducana, uglavnom NISTA...

a da ne pricam o krizu samom...1 kiosk koji radnim danom radi do 13, 2 ducana koji su 30-40% skuplji od trg.centara, nema banke, poste, trg.centara, policije (kriminal je, zna se, velik tu...) 7A vozi dosta rijetko i sad ce opet biti pun kad se vrati kroz grad...ali glavno da imamo najbolji astronomski centar, koji od kad su dovrsili ga samo sranja...ceste natrpane autima (neznam kako busevi prolaze) masu ljudi dolazi vikendom i kad su inace predavanja gore...previse ljudi a premalo sadrzaja pogotovo za stanovnike...

zamet ima SVE i meni je lijep, jednostavan, samo je i.č. belog razvaljena i jos su stavili nove lezece one koje mi stresu cijeli auto jer su visoki barem 5-6cm...

Berlingo

Evo ovo vam je ulaz u ul. B. Vidasa. Uhvatio sam i nesto izazovno sta ide preko ceste. ;D

Na ugibalistu prema gradu pise ovako, no izgleda da to niko ne cita.

A tu je privremeno stajaliste. Ispred plavog auta je Fadila, a ono desno zovemo zuta zgrada. Malo dalje se vidi conecto. Nije stao tu, ipak je pokupio putnike na ugibalistu. Mislim da je to bio 652. Sve je slikano oko 18.30.

I za kraj opet biser Troleja. Ima li tome kraja? Koji bus tu staje?

Shole

Daj molim te koda je uopće bitno.  Sad si stvarno počeo cjepidlačit.  Ajde malo pročitaj prve stranice ovog foruma sa početka 2008. ili još bolje stari forum, pa ćeš vidit da bi u sferu znanstvene fantastike spadalo da autototolej na stupiću od stanice ima obavjest da je stanica premještena 80 metara amo ili tamo zbog radova i da je nova stanica također označena.   Ovo je putujuća tabela koja se stavlja na sve privremene stanice i ako se ne varam ima nosač zabetoniran u felgu.  I već se X puta pojavljivala ista ova i po Opatiji i po Viškovu u zadnjih godinu/dvije pa nismo drame radili jer je žuta tabela u prigradu.  

Berlingo

Bas sam nesto razmisljao da bi me danas neko mogao napasti. I sve sam pogodio. Dobro, idemo opet na staro. Branit cemo se sutnjom! Imas pravo, moj kvart i tako vise nigdje ne postoji.

Shole

Ja stvarno neznam u čem je tvoj problem.  Ja sigurno nemam niš protiv tebe, dapače bilo je bezveze na forumu dok si štrajkao.  Nemam nikakvog razloga ni da bi imao nešto protiv Zameta, dapače isto ko i Shef imam tamo neke "veze".   A ti svaki moj post komentiraš kako ti nesmiješ spominjat svoj kvart zbog mene.  Stavio si slike radova, komenitrao tabelu, ja ti objasnio zašto je to tako, da bi ti na to odgovorio:

Citat: Berlingo  u Ožujak 30, 2010, 18:23:53
Bas sam nesto razmisljao da bi me danas neko mogao napasti. I sve sam pogodio. Dobro, idemo opet na staro. Branit cemo se sutnjom! Imas pravo, moj kvart i tako vise nigdje ne postoji.

Pa daj više odjebi s tim Zametom il tvojim kvartom dosadio si više bogu i vragu s tim žalopojkama.

A sebi dajem BAN 7 dana jer nisam više mogao izdržat !