Isuzu Citibus

Autor staypp83, Listopad 30, 2012, 17:28:49

staypp83

Kad bi barem stavili neku malu plocicu s brojem iza zadnjih siceva...
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

MAN SU220

danas gb.60 na 2,gb.61 na 3,gb.62 na 9

staypp83

Citat: mansu220  u Studeni 05, 2012, 15:18:11
mansu stavi koju sliku ;)
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

staypp83

Citat: mansu220  u Studeni 05, 2012, 15:18:11
Nije, 60 je na 9, 61 na 3 i 62 na 2...

tramvajac 92

To je bilo 5. danas je drugačije

staypp83

Ma nije, znam da je otkad je usao u promet, 62 na 2ici, 60 tek neki dan usao u promet(9ica), znaci da je 61 na 3ici...
Danas sam vidio i 60 i 62! ;)

staypp83

Na koje bi linije mogli ic ovih ostalih 7 IZUSUa?
Za sad su na 2,3 i 9.
Mogli bi jos samo na 5 i 7 da bude cijeli dan.
To je 5 autobusa, a ostane ih jos 5 slobodno, a oni bi mogli jos samo ic na one kase polaske skoro na svim linijama al zasto ih kupovat ako idu samo 5-6 puta?

NP-549

Mogu li oni vozit neke kraće prigradske u Konavoskom zaleđu ili tako nešto, tamo gdje nema puno putnika ?

staypp83

Koliko sam ja skonto 2 od 10 nisi Citibus,, jer 2 nisu niskopodna... Onda bi ta 2 trebala u prigrad...
Ali opet, de ce ovih ostalih 3 gradskih?

MAN SU220

ova 2 isuzua do 30putnika idu na linije 28 osojnik  i gornja sela (majkovi,gromača,mrčevo),a isuzu citibus(60 putnika)za konavle nisu pogodna, jedan bi mogao samo na liniju 16A na kojoj vozi isuzu turquoise31(30 putnika) a na dosta polazaka ljudi stoje u njemu a to je zabranjeno!

staypp83

ali trebalo bi bit 7 isuzua u gradu, a mogu ic samo na 5 linija?

tramvajac 92

2 su pričuva, kad ti neki crkne, da pošalješ drugog umjesto njega..

staypp83

Ja mislim da bi svih 10 isuzua trebalo bit u pogonu...

staypp83

Pjerovod

Pa nisu ljudi koji su već skoro jedno stoljeće uzimali MAN-ove bili idioti...
Znali su da nisu dovoljno bogati da bi plaćali smeće.
A ovaj Đuro je sve osim rentabilnog investitora.
Sve će to vrlo brzo doći na naplatu!
Politika + osobna korist jednako  Đuro