Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

tamlover

SINOĆ na 152. kilometru autoceste Zagreb Šestanovac, oko 20 sati, autobus je naletio na medvjedicu, a odmah iza nje kretalo se mladunče koje je pak pregazio osobni automobil.

Prijelaz preko autoceste kroz rupu na ogradi u zoni Ličkog Lešća tako se pokazao kobnim budući da su medvjedica i njeno mladunče na mjestu usmrćeni. Ličko senjska policija objavila je kako će  tijela uginulih životinja djelatnici Hrvatskih autocesta predati lovačkoj udruzi Ravna Gora iz Ličkog Lešća, kao i podatak da je na autobusu učinjena manja materijalna šteta.

index.hr
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

5AR

Citat: shef  u Studeni 29, 2008, 17:03:55
Setra S415GT-HD ATR 1204 oštećena u sudaru na Krku, kod Gabonjina. Zanimljivo, vozila je školski prijevoz OŠ "Vrbnik". Na sreću, djeca bez ozljeda.
Ni mu niš.  :P

Servis

Ako sam dobro vidio, večeras kod HNK su "Pokorny" Cityliner i novi tramvaj imali bliski susret koji je završio na nekoliko razbijenih stakala na tramvaju.

boro

To nije prvi put na Neoplanu padaju kotači. Ako se ne varam isto to se dogodilo i busu Croatia bus.

prakticar

Za mene je ovo vrlo iznenađujuća, ali i uznemirujuća novost. Da baš otpadnu OBA kotača... s njima mora da je otpalo još štogod, bubanj s glavčinom i kočnicama, na primjer. Ovdje vidim da osim osovine nema baš ničega, što znači da je sklop od 2 velika kotača i još željezarije, težak sigurno 200-njak kilograma, nekontrolirano krenuo nepoznatim putem. I sad si ne želim ni zamisliti što bi bilo pri kakvoj većoj brzini s busom i putnicima, a isto tako i s nesretnicima koje bi, pješice ili u automobilu, takav projektil mogao putem pronaći. O nizbrdici da ne govorim :o

I nije mi jasno da vozač nije primijetio da mu se bus u vožnji čudno ponaša. Pa ne može to samo tako otpasti, ovo se svlačilo s osovine malo dulje ???

Čestitke konstruktoru, vlasniku i serviserima...

CroHerc

goranxxx

SETRA 417 HDH

stipe15

Jbt koliko ih se natiskalo u staru krntiju po lošoj cesti i šta su mogli očekivat...JBT

goranxxx

SETRA 417 HDH