Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

tomo

Citat: mb0404  u Prosinac 28, 2009, 22:40:44
Jedna zena poginula,a 2 povredjenih,jedan iz auta neaki Francuz,i neka zena za Zagreb sto je isla.Zakucali se danas u Kanticev Autobus pred autobuskom u Doboju.
Oduzela prednost brzo isla kroz semafor koji nije radio(samo zuto treptuce svjetlo) i eto belaja.....auto u njivi Citylineru za Zagreb sto ide razbijena maska.

Ljudi voze boze sacuvaj,nije mi drago sjest u auto ni ko vozac ni ko putnik.Evo ova danas nesreca je cista glupost,dan lijep,nije kisa,magla,snijeg i sl,put pregledan ako vidis da neko stoji na semaforu stani i ti.....al brate i ovi iz puteva jedu govna ko niko,po Doboju postavili najmodernije semafore,iznda njih displeje,kod autobuske kamere a ovaj jedan jedini semafor koji je na magistralie ne radi.Njegovo radno vreme je 12-24,12 radi 24h ne radi.Inace ovo je ja msm jedini semafor na ovakvom putu u Evropi,mozda da ima nedje u Istocnoj Evropi.
Oprosti što te moram kritizirati kao jednog od vjernih članova foruma.... oprosti, ali ovakav tekst je meni trebalo 3 puta da pročitam što si ti mislio reći.... Tekst je " odi sim, odi tam"...  Vjerojatno je postu prethodila neka dobra zabava, heheh ( nadam se)....  ;) ;D

mb0404

Citat: tomo  u Prosinac 29, 2009, 00:01:42
Citat: mb0404  u Prosinac 28, 2009, 22:40:44
Jedna zena poginula,a 2 povredjenih,jedan iz auta neaki Francuz,i neka zena za Zagreb sto je isla.Zakucali se danas u Kanticev Autobus pred autobuskom u Doboju.
Oduzela prednost brzo isla kroz semafor koji nije radio(samo zuto treptuce svjetlo) i eto belaja.....auto u njivi Citylineru za Zagreb sto ide razbijena maska.

Ljudi voze boze sacuvaj,nije mi drago sjest u auto ni ko vozac ni ko putnik.Evo ova danas nesreca je cista glupost,dan lijep,nije kisa,magla,snijeg i sl,put pregledan ako vidis da neko stoji na semaforu stani i ti.....al brate i ovi iz puteva jedu govna ko niko,po Doboju postavili najmodernije semafore,iznda njih displeje,kod autobuske kamere a ovaj jedan jedini semafor koji je na magistralie ne radi.Njegovo radno vreme je 12-24,12 radi 24h ne radi.Inace ovo je ja msm jedini semafor na ovakvom putu u Evropi,mozda da ima nedje u Istocnoj Evropi.
Oprosti što te moram kritizirati kao jednog od vjernih članova foruma.... oprosti, ali ovakav tekst je meni trebalo 3 puta da pročitam što si ti mislio reći.... Tekst je " odi sim, odi tam"...  Vjerojatno je postu prethodila neka dobra zabava, heheh ( nadam se)....  ;) ;D
haha ma kakva zabava nego sam otisu u k.... sa zivcima

Konj

Za "kolegu" vodica - tvoj posao je mikrofon i grupa  a ne da budes sudski vjestak u prometu....
inace ako te to zanima polozi za autobus pa ces nauciti da oni imaju tzv. blokade, da ako ide u Njemacku smije voziti 100 km/h
samo ako ima TIF itd. I svi imaju na blokadi odstupanje za 3-5 km.

elvis

U ovom clanku ima par slika Kanticevog Neoplana koji je ucetvovao u nesreci kod Doboja

http://www.sbiportal.hr/slavonski-brod/rss/36284

mesinovic

Citat: elvis  u Prosinac 31, 2009, 00:03:18
U ovom clanku ima par slika Kanticevog Neoplana koji je ucetvovao u nesreci kod Doboja

http://www.sbiportal.hr/slavonski-brod/rss/36284

strahota slike, udesen i autobus dobro, nedaj boze nikome !!

goranxxx

SETRA 417 HDH

tamlover

Oko Šibenika kolko čujem je pravo ledeno doba!!!
Ova Čazma i kamion TOI-a neovisno jedan od drugoga izletjeli su zbog leda na cesti. Inače, ovo je poznata štacija za janjetinu - Kapela (magistrala između Pirovca i Vodica kod skretanja za Murter) ;D al sumnjam da su imali volje...

foto: Večernji list
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

goranxxx

SETRA 417 HDH

Tomek

Inače, danas ujutro je toliko zaleđeno bilo u Zadru i okolici da je avion Croatia airlinesa koji leti na redovnoj liniji Pula-Zadar-Zagreb išao iz Pule direktno za Zagreb zbog zaleđene piste u Zadru..

mate

Nista nije bolje ni u Slavoniji, ovdje kod nas su ceste jedva ociscene, a sto se tice nesreca sto sam ja cuo/vidio ugl. su sve bile lakse prirode, nadam se da do kraja dana necu nabasati na neku tezu nesrecu

elvis

Zao mi ovog Cazmatransovog,taman ljudima krenulo i onda ovakav gubitak vozila... :'(

A zna li se ciji je ovaj sto se prevrnuo ???

Tomek

Ovaj Čazmatransov MAN Lion's Star je najnoviji Lion's Star I. generacije u Hrvatskoj, 2001. godište.. Nadam se da će ga popraviti, jest da je šteta koliko vidim velika, ali ipak bus nema ni 10 godina.

manoplan

U ovom članku se spominje da je nastradao i bus Autopoduzeća Imotski u Gornjim Brelima. Stvarno loš dan za autobusere  :o

http://slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/89482/Default.aspx

Tomek

Da, ima i fotka, to je nastadao jedan njihov N1116 Cityliner..

amar

steta velika :( .... sto se tice BH , nema za sada nesreca, valjda zato sto su vozaci autobusa u nas uvijek spremni na sve, jer su u nas uvijek ceste katastrofalne tako da ih to nemoze iznenaditi, ceste se slabo skroz ciste, uvijek bude kasnije ona od preduzeca koja ciste snijeg sa cesta "Iznenadio nas snijeg" ... negledaju prognoze :S ...