Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

tamlover

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Berlingo

Kao prvo zao mi je za tu firmu jer i tako su pali na mali vozni park, sad ocito imaju jos manje.
Ovdje je vidljivo tko je skrivio nesrecu. Sva sreca. Jer da je bio mali auto mozda bi opet sasuli drvlje i kamenje po vozacu autobusa. Ili nije drzao dovoljan razmak ili je vozio neprilagodjenom brzinom. Na zalost to tako ide u vecini slucajeva.
Inace popodne sam slusao neki radio (stvarno neznam koji) i govorilo se o 13 ozjledjenih osoba.

Tlimfocit

Ja sam prošao možda 3 minute nakon nesreće Antonio tursa kod svetog Roka. Prizor je bio užasan i to još gori nego na slikama u novinama. Corsa je jednostavno bila skašena, a sprijeda su sjedila 2 nepomična tijela. Još ni policija nije bila došla nego je samo nekoliko cestara preusmjeravalo promet. Po mom sudu auto je morao stajati jer da je auto vozio autobus bi ga odbacio/odgurnuo, ali ga ne bi mogao ovako zgnječiti. Na autobusu je pukla samo šajba i oštećen branik (barem koliko sam mogao vidjeti iz autobusa)

marjan

Napad na bus bh. registarskih oznaka u Kninu: Putnici nijemo posmatrali nasilnike
Kako je saopćeno iz policije, braća su oko 11 sati na Trgu Oluje u Kninu "došla u kontakt" s vozačem autobusa
Veličina slova:   
Redakcija 20/09/2010 13:12:00

Dva brata, stara 26 i 28 godina, čiji identitet se ne spomine u Izvještaju Policijske uprave Šibensko-kninske županije, napala su vozača i oštetili autobus bh. registarskih oznaka u Kninu.

Kako je saopćeno iz policije, braća su oko 11 sati na Trgu Oluje u Kninu "došla u kontakt" s vozačem autobusa. Nakon kraće prepirke i vrijeđenja sudionika u saobraćaju, autobus se zaustavio nakon čega su nasilnici ušli u vozilo i porazbijali većinu stakala. Šteta je procjenjena na 40.000 kuna, a zanimljivo je da se 20-tak preplašenih putnika čitavo vrijeme nalazilo u autobusu.

Uprkos velikoj šteti koju su prijavili policiji, autobus je isti dan nastavio putovanje za BiH.

Protiv nasilnika Policijska uprava Šibensko-kninske županije podnijet će kaznenu prijavu zbog kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđe stvari te prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira.

marjan

Tomek

Berlingo

Boze me sacuvaj! Ova slika gdje vatrogasac (valjda je) pognute glave, vidno utucen, odlazi od busa, jasno sve govori!

klimama

Radnik splitskog Prometa smrtno je stradao u radnoj nesreći koja se dogodila nešto prije 14 sati u garaži na Brdima.
Prema prvim informacijama, autobus koji je bio na servisu, iz nepoznatog razloga se pokrenuo, razbio zid i u drugoj prostoriji usmrtio radnika.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/117458/Default.aspx

Marek

Baš mi se nečini da je bus na slici vozio.

mate

Citat: moŁnar  u Listopad 06, 2010, 20:54:46
Baš mi se nečini da je bus na slici vozio.

Ma to su ti uobicajeni biseri nasih novinara, nadu prvu sliku i stave kao ilustraciju, zbilja zalosno... :(