Linije - razno 2013.

Autor Westin, Siječanj 09, 2013, 07:59:20

Johnny7

Možda sam ovdje potpuno van teme pa se ispričavam unaprijed?

Ali može li mi netko odgovorit zašto je tramvaj toliko značajno više
otišao prema istočnom nego zapadnom dijelu grada??

I hoće li ikad proći pruga prema Malešnici...

Portos

Citat: Johnny7  u Studeni 01, 2013, 01:58:32
Možda sam ovdje potpuno van teme pa se ispričavam unaprijed?

Ali može li mi netko odgovorit zašto je tramvaj toliko značajno više
otišao prema istočnom nego zapadnom dijelu grada??

I hoće li ikad proći pruga prema Malešnici...
Ne bih se složio, ono što je na istoku Dubec, na zapadu je Prečko.
Možda bude. Do tada treba izgraditi cestovni koridor sa tramvajskim koridorom. Bez toga neće.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Johnny7

Citat: Portos  u Studeni 01, 2013, 08:22:03
Ne bih se složio, ono što je na istoku Dubec, na zapadu je Prečko.
Možda bude. Do tada treba izgraditi cestovni koridor sa tramvajskim koridorom. Bez toga neće.

Od Črnomerca do Trga je 8 stanica, a od Trga do Dubeca 18. Na to sam mislio.

822DoDo

Ma znam da je marine, i ja zato i kažem da bi mi bilo ljepše za vidjet takav natpis i inače kad piše normalno broj linije. Meni ne izgleda lijepo kad piše više toga na displeyu kao "Miroševec, Grižanska" ili "Sesvete-Dubec". Znam da je to sve da se ljudi lakše snađu kuda taj bus vozi ali jednostavno mi nije lijepo  :P . O ovome ti govorim, ovo mi je lijepo:  8)

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

822DoDo

Jel zna itko ista o liniji 610 Borongaj - Sesvete? Kuda ce to ici i gdje ce stajati?

dean25

Zbog HŽ radova na kapitalnom remontu pruge Dugo Selo-Zagreb Borongaj.
Radovi napreduju s istoka prema zapada i podjeljeni su u 3 faze:
Dugo Selo-Sesvete
Sesvete-Čulinec i
Čulinec-Zagreb Borongaj.

Sad još traje prva faza radova,tj Dugo Selo-Sesvete.
610 će voziti za vrijeme druge i treće faze radova.

tramvajac 92

Znači očekujemo da će u Retkovcu biti gužvice..

Faza 2 (ako glumi vlak) znači stajanje u Sesvetama (terminal) i N. Retkovec (Čulinec stajalište), iako bi bilo dobro još staviti stajanje Sesvete (Bistrička-Zagrebačka) i Branimirova kod Peugeota (odmah nakon skretanja).

Faza 3 (ako glumi vlak) znači stajanje u N. Retkovecu (Čulinec stajalište), Osječka (Trnava stajalište), i Borongaj (Maksimir stajalište), iako bi bilo dobro još staviti stajanje na stajalištu MLINAR.

Što se tiče faze 3, bus bi trebao se okretati kroz Hitrecovu (da pusti putnike koji idu na vlak od tuda) i terminal Borongaj, da se pokupe putnici koji prelaze s tramvaja i onda ponovno na postojećem autobusnom stajačištu u Branimirovoj.

dean25

Faza 2 i faza 3 radova na popravku pruge neće utjecati na tijek prometovanja linije 610.
Cijelo vrijeme će linija voziti Borongaj-Sesvete.

lovac27

Citat: MAN19464  u Listopad 31, 2013, 20:09:22
Nova gorička linija 326

Linija 326. Velika Gorica - ZTZ. (zrakoplovno tehnički zavod)
Peron broj 5
Polasci r.dan 07:15   15:15

Ne piše 326 Zrakopolovno tehnički zavod, nego samo zrakoplovno tehnički zavod bez broja linije. Zašto nema linija broj?

MAN19464

zato jel još nije ubačen u sustav a to če potrajati tjedan dva, samo su ubacili jednu opciju da se to može napisat na displeju

citaro

Ne vidim apsolutno nikakvu korist od linije koja prometuje 2 puta dnevno. Ni za putnike, a bome ni za ZET.

MAN19464

To se radnici voze na posao i sa posla, prije su imali svoj bus, ali je rashodovan.

822DoDo

da li smije bus koji ima izlaz iz garaže u 11:25 a polazak iz Dubca u 11:40 otići ranije i doći u Dubec oko 10:15?

Portos

Citat: 822DoDo  u Studeni 07, 2013, 10:37:03
da li smije bus koji ima izlaz iz garaže u 11:25 a polazak iz Dubca u 11:40 otići ranije i doći u Dubec oko 10:15?
Zašto ne. Ako tako vozaču bolje odgovara. Na Dubcu ima parkirnih mjesta, terminal je zaposjednut, stajao bus u garaži ili na terminalu nema veze. Čini mi se da i na S.mostu znaju ostavljati autobuse između 2 navrata. Osim ako autobusi moraju biti vraćeni u garažu zbog pregleda, servisa i sl.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Dreamwalker

Citat: 822DoDo  u Studeni 07, 2013, 10:37:03

Znaju ostavljati i na Glavnom kolodvoru recimo Lionsa za liniju 166 ili Citara G za ne znam koju liniju
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421