Kvarovi i nesreće autobusa

Autor maky, Svibanj 12, 2008, 21:08:14

STEFI- GRAF

Higeri su se biće raspali od jada i prevelikog održavanja i kvalitete ;D

Lion's Driver

samo se ti rugaj. nema jačeg busa. bila su 3 Higera. 2 Higera su prodali a dotrali su MANove od briona neke gradske MANove i plavu Setru koje više nema. Jedan je vozač vozio Higera odkad su ga dotrali 2008 do 2011. i nije se pokvario 2 puta. Ali je on oša u Globtour paje sio Mile i ekipa i razjebali ga totalno. Mili se pokvario 2 puta u 3 dana(ja se vozio oba puta)  ;D prvi put dimilo iz njega ko iz lokomotive(srijeda) u četvrtak je popravljen a u petak se Mili pokvario kompletan sustav za zrak i nije ga moga vozit. Tada sam ga zadnji put vidio.....

Ne vriđaj mi Higera  >hammer<  ;)

Majstor

Dva Higera prodali  >hammer<
Leasing došao po njih kud nisu i trećeg spasili i uzeli natrag
Samo mi sudite pošteno !

Lion's Driver

:) OK. Ali gdje je onda 3. ovaj s moje profilne   ???  8)

im

turismo starij stoji u dugopolju na kraju brze ceste prema splitu zvucen iza onih stupica sta preusmjeravaju promet u jednu traku oboja vrata otvorena !

leic96

Evo što je google street view snimio u rujnu 2011.  >hammer< :

mate

Na istoj slici na Google SW, stoji u kutu i Jetliner s podignutim poklopcem motora... >hammer<

Lion's Driver

Ma ima još jedan MANAS SL222. Leži prid garažom. Malo prije oko 20 sati vozač malo razbio ljevu stranu Mercedesa "Turčina" http://i1204.photobucket.com/albums/bb417/autobusi11/album2/IMG_7597.jpg   u naselju Lug. Tamo ima jedan uski prolaz di je morao netko zapet kad tad.

MercedesSetra

Lion's Driver

A toga je i malo razbio. Ne puno ali se na lijevom boku vide 2 reebrene crte  ;D

STEFI- GRAF

Ma to nije ništa novo da je malo razbijen triba im zalipit naljepnice "NIJE ĆAĆINO" pa da ga triba čuvat ;D ;D ;D ;D

AnteIM

Ako je suditi po Autohercovim autobusima, bojim se da će takva razbijanja, odnosno popravke Imoćani ubuduće financirati iz vlastitog džepa!!

MAN 422

ante u pravu si, svako ostećenje ubuduće na autobusima ce biti direktno naplaćeno od vozača koji je prouzročio štetu, pogotovo nemar.

STEFI- GRAF

Tako je tribalo bit odavno ako si ga razbija svojom greškom i nemarom

MercedesSetra

svaka čast,jedino će tako firma moći naprijed!