Kvarovi i nesreće autobusa

Autor maky, Svibanj 12, 2008, 21:08:14

shef

o-0 Daewoo Lublin, koji raritet na cesti!
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Bit će mu veselo sad tražit djelove

Lion's Driver

Citat: shef  u Ožujak 10, 2013, 10:25:11
o-0 Daewoo Lublin, koji raritet na cesti!

Ipak je to Imotski  ;D ;D ;D

Citat: Shole  u Ožujak 10, 2013, 10:32:14
Bit će mu veselo sad tražit djelove

Neće. Rashodovat će jednog da ovaj ima djelova  ;D ;D ;D Šalim se. Dobro je da nije veća šteta. Branik će se nać negdje polovan. MAN  je to. nepoderiv je  ;) Zamislite šta bi bilo da je bio Higer  :o :o :o

Shole

pričamo o kombiju, a ne o busu

Lion's Driver

Citat: Shole  u Ožujak 10, 2013, 12:09:34
pričamo o kombiju, a ne o busu

aha. sorry  ja mislio da će bit teško naći dijelove za MANa. Ja ne bi ni tražio dijelove za taj krš od kombija. prodao bi ga u djelove ili u staro željezo i kupio kakav drugi kombi, VW Transporter ili nešto iz ranih 90ih ;D

COVIK

Jutros u Podstrani

stigla servisna služba

i osposobili ga da vozi tri km i onda opet crkitis ??? >hammer<

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

200D

steyr1985

Tourismo već par dana u kvaru leži u Pločama.

SETRA S415 HDH

opet se sasula geriba ima tjedan dana i doli osta sad jesuli ga dovukli nezz

im

Danas il juce jedan bus poljubio drvo na zadvarju linija st im nezzz koji

Lion's Driver

Ja sam čuo da je "turčin" MB 0350 nastradao ali neznam šta se točno dogodilo i gdje, samo znam da je pukla šajba  :-\

im

Tetka mi je bila u busu info. Iz prve ruke na zadvarju

MAN 422

Stariji Tourismo je imao nezgodu ili po vozačevom "nezgodicu" malu zbog neopreznosti i nebrige za sredstvo za rad.
Razbio je vjetrobransko staklo, stub cijeli oko stakla, prednju masku i prednji desni far.
Slike u prilogu, auto je danas rastavljeno izvučeno, promjenut far i vjetrobransko staklo i suši se poslije ljepljenja.
Ima i mala nezgoda koju je na straznjem desnom kutu napravio i nije ni prijavio da je oštetio nego zamrljao bojom kao ne vidi se.
I onda kad pojedinci kazu leze autobusi na kojima je šteta parstotina eura, pa samo neka se vidi na ovim slikama kolika je steta

Lion's Driver

Ja san se vozio milion puta s vozačem koji ga vozi u ovom busu i mogu reć da čovjek stvarno oprezno vozi i čuva bus a to što je udario.... nije jedini može se svakome dogodit  ;)