Irisbus Citelis

Autor shef, Svibanj 20, 2013, 08:19:11

Boki651

U 808 maloprije kuhanje, 90% prozora zaključano, krovni otvori zatvoreni, a klime nigdje. Ako se već zaključavaju prozori, onda bar nek malo klima radi, da nije zagušljivo. U jednom sam primjetio, ne sjećam se gbr-a da je ona kvačica što zaključava već slomljena, očito je netko primjenio puno previše sile da bi otvorio zaključani prozor.

primavera

Također na 808 preko validatora zaljepljen papir sa porukom "ne radi".Neda se soferima stalno govoriti penzicima da se ne registriraju thumbs

Bocko

Što se dogodi kada pređu karticom preko validatora? Kako bi to trebalo raditi?

tramvajac 92

Sudeći po onome što se dogodi u Zagrebu, trebalo bi javiti jeli registracija uspjela ili ne.

MB Citaro

danas je 806 posjetio malo i prigrad, viđen je u 12:25 na Marinićima u smjeru Rijeke sa natpisom na displayu AUTOTROLEJ

mivano

Citat: MB Citaro  u Lipanj 07, 2013, 13:33:48
danas je 806 posjetio malo i prigrad, viđen je u 12:25 na Marinićima u smjeru Rijeke sa natpisom na displayu AUTOTROLEJ
Znači da bi ih netko mogao i zadužiti?

zvone16

Čisto sumnjam.. To su gradski busevi
ZvoneXp

Shole

Citat: mivano  u Lipanj 07, 2013, 17:56:09
Znači da bi ih netko mogao i zadužiti?

Šta bi ti sad ovo trebalo značiti ?

primavera

Citat: Bocko  u Lipanj 07, 2013, 10:58:35
Što se dogodi kada pređu karticom preko validatora? Kako bi to trebalo raditi?
Trebalo bi na putnom računalu pokazati sliku osobe čija je kartica.

shef

811 je jedini čiju sliku još nismo imali, svaki put mi pobjegne ili je zaklonjen

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bari

Jutros čini mi se u 810, prvo se desno krilo srednjih vrata otvaralo samo do pola, pa bi se tek iz druge u potpunosti otvorilo a iz treće zatvorilo. I onda se otvorila ona ladica iznad zadnjih vrata koja je lupkala i smetala kad bi se vrata otvorila. Kometari putnika: Super su nam ti novi autobusi :D
KREPAT MA NE MOLAT !

SARI

Na 802 bi baš trebalo pročistiti čakre na displejima  ;D ajde što naprijed ne piše broj linije... jučer je na bočnom pisalo - 4 Brašćin  8-8

Boki651

Citeli su svaki dan na velikoj kušnji na 7a. Neovisno radilo se o jutarnjoj ili popodnevnoj špici, uvijek su puni na zapadnoj strani grada. Pravi test za vozila. Isto tako u nekoliko navrata sam primijetio da manje putnika ima u tim busevima prema istočnoj strani, tj. iako je špica, da nema prevelike gužve, dok u 16:10 u smjeru Hosti redovno se stoji na vratima sve do spomenika u Podmurvicama.
Kako se svaki dan vozim s njima, nekako mi se 811 čini bus u kojem se najugodnije voziti, tj najmanje je raskliman.

Majstor

Raskliman pa ima 1000 km i 1 i pol mjesec stari ? ;D

Samo mi sudite pošteno !

zvone16

Da, a pogledaj 802,  lijevi dio onih kao natkrova jedan samo šta ne padne  :)evil
ZvoneXp