Auto Reli Terzić, Slavonski Brod [SB]

Autor netko, Lipanj 24, 2008, 13:34:06

netko

Auto - Reli Terzić
Slavonski Brod, Franje Krežme 18
tel. 099/614-6273

Svakako zanimljiv naziv tvrtke,ali još zanimljivije je to da je ovo prijevoznička tvrtka i autoškola.Tako je barem pislo na autobusu.Možda kolega Mate zna nešto više o njemu pošto je prijevoznik iz Slavonskog Broda. ;) :D
Neoplan. :D
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

mate

Ime je svakako zanimljivo... 8)sto se tice firme,firma se bavi prijevozom putnika u slobodnom prijevozu,te firma nema veze s Terzić Busom(firmom sto obavlja gradski prijevoz u Sl.Brodu)...a,mogu i potvrditi da ovaj autobus sluzi nekim autoskolama u Brodu pri polaganju... ;D

A,ovaj Neoplan je zbilja dobar...imao sam se priliku nekoliko puta voziti u njemu (Sarajevo,Gorski kotar) ;D,te bus radi besprijekorno...a iznutra izgleda stvarno sredeno...  8)

Kad ga vidim,probat cu ga slikat i iznutra...ako uspijem 8)

mate

mate

vipdriver

vozio sam se jucer tom Setrom u Munchen i super je.....uscuvana,uredjena,cista i  ispravana

mate

Oba busa iz voznog parka

Neoplan Transliner SB-115-CT

Setra S315 HD SB-120-EB

The_Dubster

maly

Zaboravio sam ciji je ali je tablica SPLIT i tabla od viptravel

miky

Citat: The_Dubster  u Travanj 27, 2010, 20:22:38
Čiji je mercedes pored ???

Ako piše vip travel onda bi trebao biti iz Makarske...

maly

Jest istina je .našao sam da je bus od firme Georad iz Makarske pa vozi za tu agenciju.

Ado

Evo od mene Transliner slikan u Karlovcu

Tomek

kampanjac

evo ljepotice ponovno u Krapinskim Toplicama, lijepo parkirana dovela također djecu na maturalac...veliki pozdrav šoferu!!..p.s. nadam se da ovaj put neće imati problema s izlaskom sa parkinga ko lani... :D

By kampanjac at 2011-05-18

By kampanjac at 2011-05-18

mate

Malo i s domaceg terena, veceras u Sl.Brodu