Disponiranje autobusa (2)

Autor neopran, Kolovoz 13, 2013, 20:00:36

baco

Gadna stvar za putnike se dogodila danas u Žrnovnici. Nedjelja je, onaj lijepi dan kada Žrnovnčani i ljudi potkraj nas, imaju bus u 13.15 i sljedeći oko 15.45 (polazak iz Naklica 15.30). Jako je lijepo kad isplaniraš to popodne, odeš uredno u 15.30 iz kuće kako bus nebi kojim slučajem pobiga, a onda u 15.55 na stanicu dođe gb.277 koji je bio toliko pun, da nam je vozač samo mahnio i nastavio dalje vozit. Dakle, nije skupio putnike sa min. 8 stanica. Komentar - sramota, gadljivost, i ne poštovanje! Užas  >hammer<

neopran

Citat: setra  u Prosinac 15, 2013, 22:08:21
a zašto nebi tribali pa i ta djeca idu u školu !!!!!!!!!!!!

zato šta u tu uru klis ima 34,35a i 35, solin 1,16,22,33... a prigradski busevi ionako budu u školske ure pritrpani pa ih se stajanjem po klisu i solinu dodatno natrpa
zbog toga većina prigradskih vozača ne kupi solin i klis i to je po meni u redu

grga15

kada i stanu, većina đaka ne ulazi u naš bus već čeka bus 67 koji ide kroz vukovarsku...ma ja sam uvijek za to da se staje dokle ima mjesta u busu.
Gbr248 je preparkiran...znači li to da je nadomak popravku? ???

troosovinac

Citat: grga15  u Prosinac 21, 2013, 19:58:03
kada i stanu, većina đaka ne ulazi u naš bus već čeka bus 67 koji ide kroz vukovarsku...ma ja sam uvijek za to da se staje dokle ima mjesta u busu.
Gbr248 je preparkiran...znači li to da je nadomak popravku? ???
ima problema sa zadnjim vratima
bela lađa

grga15

Bilo bi super kad bi ga stavili na liniju 86 kad se popravi  ;D

RegioBus

XDonald

na liniji 3 vozila 2 kratka lion's citya  ???
i na 5A jedan takav  8)

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Urbino LE

Danas na 3 dva dupina, 286 i 289, užitak se voziti u njima. Općenito danas ima dupina po gradu što je neubičajeno.

Inače što se tiče 3-ice, kada je radni dan sada već uobičajeno kroz jutro tj. tamo negdje do 3 voze 4 zgloba i 2 solo, a nakon toga kada je polazak svako 20 minuta 2 solo i 2 zgloba.

RegioBus

Citat: Urbino LE  u Siječanj 01, 2014, 18:35:59
Danas na 3 dva dupina, 286 i 289, užitak se voziti u njima. Općenito danas ima dupina po gradu što je neubičajeno.

Inače što se tiče 3-ice, kada je radni dan sada već uobičajeno kroz jutro tj. tamo negdje do 3 voze 4 zgloba i 2 solo, a nakon toga kada je polazak svako 20 minuta 2 solo i 2 zgloba.
Problem je u tome što je u solo busevima na 3- ci često gužva

Urbino LE

Citat: RegioBus  u Siječanj 01, 2014, 19:44:47

Ja bih rekao da je problem u Brđanima koji nisu htjeli prihvatiti prijedlog od strane Prometa da linija broj 3 ne prometuje kroz Brda nego da se okrene oko kružnog toka i krene ka gcentru odmah Hercegovačkom, tada bi na liniji 3 vozili i troosovinci.

RegioBus

Citat: Urbino LE  u Siječanj 01, 2014, 19:54:25
Citat: RegioBus  u Siječanj 01, 2014, 19:44:47

Ja bih rekao da je problem u Brđanima koji nisu htjeli prihvatiti prijedlog od strane Prometa da linija broj 3 ne prometuje kroz Brda nego da se okrene oko kružnog toka i krene ka gcentru odmah Hercegovačkom, tada bi na liniji 3 vozili i troosovinci.
Ja isto živim na Brdima.Ja želim da se bus okrene na kružnom toku u Hercegovačkoj.

RegioBus

grga15

gbr.299 na 15ki...pajdo se sad zaletija od dubrovačke uzbrdo kroz vukovarsku, a ne moran govorit da su me MAN-ovi EEV i prije oduševljaujali brzinom, ali kad se sad zaletija nekih 65 km/h, osta san paf kako je udoban i pri velikim brzinama...a i onaj mali ekran sa prikazom slika od kamera mi je genijalan  thumbs

Edit by mod: nećemo baš sve detalje spominjat jer nekome možda i nesvjesno možemo stvoriti problem iz ničega...

grga15

gbr.173 opet na liniji 86 , ima odličan motor, ne znam iz kojeg je presađen, vjerojatno iz kojeg DAF-a. Taman se ugasija u rupotini i ne mrda, vozač kaže da se pokvarija stroj. za zamjenu je stigao gbr.164 koji uopće više nije u formi...
Gbr.291 na liniji 80