Disponiranje autobusa (2)

Autor neopran, Kolovoz 13, 2013, 20:00:36

elez

Jutros #242 na liniji 37, viđen u Solinu oko 7 i 15. Jel to neka ispomoc na liniji ili je koji zglobni u kvaru?
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

netko

Citat: elez  u Ožujak 09, 2017, 16:31:00
Jutros #242 na liniji 37, viđen u Solinu oko 7 i 15. Jel to neka ispomoc na liniji ili je koji zglobni u kvaru?
Mislim da je to u biti linija 38, ali pošto produži do Trogira uvijek se stavlja 37. To si vidio ujutro kada bus taman dođe pred početak škole u 8:00h u Trogir. Isto tako se desi pred početak škole u 14:00h. Tu liniju vozu vozači koji poslije toga vozu samo "kaštelanske" linije (Radun, Rudine, Ž. stanica-----> K. Stari).
Sad je drugo pitanje je li ta linija možda vozi brzom cestom, pa Radun - Rudine - Trogir ili je to obična linija 38 koja produži do Trogira kroz Kaštela.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Kolega garažer

Radi se o liniji 93 kojoj je završna stanica u K.Starom umijesto u Splitu.
Kada autobus dođe u K.Stari sačeka 5 minuta(promijeni tablu ili stavi natpis BIS)te nastavi vožnju prama Splitu.
Tu liniju inače obavlja 198 ali izgleda da je vozač,barem privremeno,dobio napredovanje na 242 jer 198 ovih dana vozi na raznim linijama     
PROMET Split

netko

Onda  je to to, samo elez nije precizirao u kojem ga je smjeru vidio. Ovo što ja vidim u Trogiru je obično solo Citaro #184 ili #185. Pred početak škole u 8:00h ili 14:00h dođe sa tablom od linije 37, a do nje nekad stoji i ona Radun - Rudine. Vozi uvjek jedan isti vozač koji samo vozi te lokalne linije po Kaštelima. Ali u ovom slučaju se radi vrlo vjerovatno o tome da vozač kreće iz Rudina pa do Raduna pa se spusti na K. Stari i do Trogira (pa vozač vjerovatno za odlazak do Trogira koristi "lažnu" tablu linije 37).
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

elez

roko

#183 i #150 na 8 #146 na 27 a #209 na 17.

Paško

#209 je na 17 po rasporedu pa taj podatak ne pripada ovoj temi!
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

XDonald

#178 na 11ki jucer i danas umisto #194.
#285 jucer vozio na 9, a #219 danas na 16.

roko

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

roko

josipgrgin

elez

josipgrgin

josipgrgin