Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

MAN truck bus

Zna ona vozit i 220 i 219, ali je pretežno na 221. ;) byeg
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

marin

Također pohvaljujem, vozio sam se jednom od GK do Avenue malla. Mogu samo reći da vozi bolje nego pola ovih muških "šoferčina". Kao da je rođena u autobusu  ;D

Dreamwalker

Gospodična ili gospođa je jedno vrijeme bila instruktor vožnje u nekoliko zagrebačkih autoškola za B kategoriju. Tako da ništa ne treba čuditi.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

421

Gđa!
Prosvijetli nas: zašto nas ne treba čuditi što je vozačica  bus123 bila instruktorica vožnje  B kategorije...
@ marin
Svakako nije rođena, ali tko kaže da nije začeta u  bus123 ???
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Dreamwalker

Mrzim kad sam neshvaćen.

Ne treba čuditi što je dobra vozačica s obzirom da je bila instruktorica. Pogotovo danas kad ima puno prekvalificiranih vozača.

421

Dakle, od 1200 vozača  bus123 u ZET-u, samo njih 50tak ex instruktora A, B ili C kategorije su dobri vozači što nas ne treba čuditi?
Ostali,  s iskustvom, i/ili km u nogama (na kamioniima ili  bus123 bus123 ) i mali dio prekvalificiranih su nedobri?
Nice theory   thumbs vrlo uvredljiva za većinu i  neinstruktore. good_boy
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Dreamwalker

Gdje sam ja išta napisao o onim vozačima koji nisu ex instruktor, a i o bilo kome drugome? Jesam igdje napisao "za razliku od..."? Aj me nemoj za bežični kabel povlačit bez razloga i stavljat mi riječi u prste. Ako se netko našao uvrijeđen onime što nisam napisao niti na to aludirao, nek primi moje duboke i iskrene isprike.

conecto

Ukratko, instruktorica vožnje B-kat (iako to u HR  i nije neka refrenca, jer znam ih više kojima ne bih dao tačke gurat) vozi bolje od većine muških kolega što u ZET-u i nije neki problem, ali ne samo u ZET-u jer i na tom plemenitom Zapadu isti potplaćeni posao rade većinom needucirani ljudi (ovaj smijeh od cod95 radije ne bih komentirao). Ne želim tračat kolegicu jer očito je ovdje jasno o kome se osobno radi, ali ajmo reć da je bolja od većine ovih kolodvorskih dječaka.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

Bio sam na vožnji biodizelom, dojam je dobar, autobus ide odlično (ali nakon druženja s Citelisom 18 CNG i zaprežna kola idu dobro), klima ugodno hladi i tiša je od one na Citelisu (vjerojatno je vozač smanjio jačinu ventilatora). Bus je prljav, kao i većina u APP, ali nema previše zašaranog ili potrganog osim iza, zadnja 2 reda su se debili iz Velike Gorice potpisivali i još neki što su palili sjedala. Nažalost, vozio sam se samo par stanica pa nisam dobio dojam kakav je po lošoj cesti, ali na prijelazu preko tramvajske pruge je bio ok. Ono što nikako nije ok je velike količine hrđe oko osovina i između prve i druge osovine. Ukupna ocjena 3/5.

smogovci.bbb2

Nekad bio biodizel. Sad je samo dizel. Ima još jedan osim 157 friško cijeli oličen (nisam uspio vidjeti g. br.). Vozi danas na 109
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tramvajac 92

Mogao sam i pod navodnike stavit biodizel, al eto, ni kockice nejdu pod navodnike. Zar nije bilo da se stavlja neki mali postotak biodizela?

marin

Ma čisti dizlo ide.
Gbr. 166 i 157 su kao novi. I nije mi jasno sad recimo, gbr. 165 odličan autobus sve pet, ali je u kvaru već kojih 2-3 mjeseca. Pa kaj njega ne daju sad na limariju jer je isto baš loš i već se cijeli blatobran izvitoperio od hrđe. Poprave getribu i diferencijal i limariju dok sad ne vozi i skompletiraju ga da na jesen izađe lijep kao 166.  8-8
Btw, pretpostavljam da je diferencijal jer sam tako čuo bio, a uz to zadnji most je skroz bio izvađen u radioni.

NP-549

Moraju skinut cijeli dio oko zadnje osovine ako se skida diferencijal.  Zašto usput ne naprave i limariju ?  A vjerovatno zato jer bus sad stoji na dizalici ili je parkiran blizu nje.  Za limariju i lakirnicu je potrebno da je bus pokretan.