Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

smogovci.bbb2

Danas na lin 229 vozi gb 329. Upalo mi je u oči njegovi sjajni kotači. Nisam siguran da li su novi, ili su tako dobro oprani/ispolirani ili su nanovo pofarbani. Mjenjač mu je crn nije srebreni što znači da je mijenjan. Pa sad ako netko zna molim odg.  thumbs
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

Ovo za mjenjač, kad su došli Lion's-i, Citaro-i na njima je bilo sve srebreno unutar kotača dočim na Citelis-ima je bilo crno. Znači da su MAN i MB prefarbali mjenjače u srebreno ali sad kad stave zamjenske, crni su. E sad, zašto je tomu tako, neznaju valjda ni u ZET-u rofl

Ivan

smogovci.bbb2

Pa nisam mislio na felgu nego ono kaj ostane kad se skine kotač. Eto, nisam stručan objasnio sam ko laik. OK?!

smogovci.bbb2

Zadnji kotači na solo busu. Uglavnom, nadam se da ste shvatili o čemu se radi i to je bilo srebreno kad su busevi kupljeni a sad je crno.

Nalc

Glavčine diferencijala. Inače ima i kapa za to. Možda su njih stavili.

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

MAN19464

Gb. 810,819 i 422
Slijedeči tjedan sele u Šibenik, tako da PAVG neče imati više nijedan bus tipa mercedes
O405N u voznom parku.

Robert

Jel i dalje stoji da 422 ide za dijelove?

MAN19464

leonardo123

Ima li netko možda sliku starijih Lion's Citya (80,81,82...) iznutra i izvana? Treba mi za igricu, tko nade neka mi posalje u poruci. Hvala unaprijed!

lovac27

Citat: MAN19464  u Srpanj 17, 2015, 08:43:59
Gb. 810,819 i 422
Slijedeči tjedan sele u Šibenik, tako da PAVG neče imati više nijedan bus tipa mercedes
O405N u voznom parku.

danas 3. 8. još su u Velikoj Gorici....

atr-zgb

čekaju se vozači iz šibenika

MAN19464

koliko ja znam Šibenik odustao. neznam jesu li ih registrirali.

travel0101

Možda ih kupi Autoturist jer navodno od 1.9 preuzima linije a vozni park im je tanak.

Ivan

Nekako sumnjam čak i da je točno to za 1. 9., za razliku od tromih javnih poduzeća, mislim da je Autoturist dovoljno sposoban i dobro zna što mu je u interesu, i da za 10.000 € koliko su ove olupine za Šibenik koštale može kupiti puno noviji i/ili puno manje izrabljen polovni bus sa zapada.