Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

MAN19464

najbolje bi im bilo da su u Njemačkoj izabrali polovnjake, sa goričkima neče dugo vozit.
žao mi je Osječkih vozača i putnika.

Majstor

Zglobne MB su malo pokrpali i procijenjivali ne SOLO ti su za prodaju
Samo mi sudite pošteno !

MAN19464

moze biti, ja velim kako se prica, a istina moze biti drugacija, međutim bio je taj lik iz osjeka iz Osijeka u gorici sa direktorom za promet.

marin

Zamimljivo, gbr. 336 ima odozada gbr kao svi dubravski lavići, desno na haubi. Sjećam se da je imao sudar nedugo, pa su mu sad tako zaljepili.

GT-R

Citat: marin  u Ožujak 05, 2014, 14:19:46
Zamimljivo, gbr. 336 ima odozada gbr kao svi dubravski lavići, desno na haubi. Sjećam se da je imao sudar nedugo, pa su mu sad tako zaljepili.
Netko je krivo spojio zice, umjesto desnog zmigavca, zmiga mu desna stopka >hammer<

tramvajac 92

Kako 9 manje više stoji, zanima me jel' ima licencu za vozit djecu? Jer mi se čini bolje da djecu vozi umjesto nekog (62-66), a da taj vozi prigradske linije..

Portos

Citat: GT-R  u Ožujak 06, 2014, 19:34:40
Netko je krivo spojio zice, umjesto desnog zmigavca, zmiga mu desna stopka >hammer<
To se često dešava ako ima problema s masom. Zna tada žmigati svašta, a ponekad i STOP svjetlo bude žuto...

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Portos

Citat: tramvajac 92  u Ožujak 07, 2014, 10:51:12
Kako 9 manje više stoji, zanima me jel' ima licencu za vozit djecu? Jer mi se čini bolje da djecu vozi umjesto nekog (62-66), a da taj vozi prigradske linije..
9 sam viđao svako jutro prije cca mjesec dana na školskom prijevozu, no mislim da je bio zamjena za školskog Classica.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

marin

Citat: GT-R  u Ožujak 06, 2014, 19:34:40
A na gbr. 308 je netko zamijenio otraga lijevu i desnu lampu, pa je sada ono obično crveno kratko svijetlo dolje, a štop svijetlo gore, žmigavac je i tako u sredini. Odma sam to skužio, malo je čudno za vidjet, ali nije ništa strašno.  ;D

dominik,

Ja ne znam da li je toliki problem pogledati svjetla nakon zamijene ili popravka. >hammer<

Ivan

Limarija na g.b. 145 je puna hrđe sa svih strana, ne izgledaju ni ostali NG312 novo ali ovaj je ipak dosta gori. Koji je uopće sad plan s njima? Pretpostavljam da barem druga serija ostaje još par godina u prometu.

MAN19464

GPP Osijek odustao od kupnje mercedesa O405N
opet biseri pametni nabili cijenu da niko normalan to nebi kupio.

tramvajac 92

458 dobio stražnji garažni broj na sredini, veliki (APP stil), danas je na 270.

Tomek

Ipak ih treba CIOS preuzeti, pa jasno da im nije u interesu išta prodati!

marin

Danas sam prvi put vidio da se palila klima na Citelisima, jedino što nije hladila, ja sam se vozio u 2 zglobna i bilo je valjda 30 stupnjeva unutra, puno gore nego vani i zagušljivo. A k tome, umrtvljeni su, ne idu s mjesta, i čuju se skroz drugačije, onako dosta tiše, nema onog dobrog zvuka iz getribe  :(