Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

221

205 lijepo zgreban s desne strane stoji na GK.

Tomek

Sudar sa vozilom vučne službe kod Avenue Malla

MAN19464

gb. 814 dovukla ga dizalica u PAVG na cerupanje, inace je kompletan nije nista skinuto sa njega, ali ide u rashod, ovih dana bit ce dovucen gb.423 u PAVG takodjer rashod.

Tomek

Kakvo je stanje u APD sa rashodima?

Gb97

Nakon teskog sudara u prometu se napokon pojavio gbr 24. Ima i nove tablice ZG-1928-FE

221

Evo nam 710 danas u Travnom.

GT-R

Upravo vidjen jedan zglobni Citelis kako ide Slavonskom kod Caviceve u smjeru zapada. Gdje je bio i zasto nebih znao.

Portos

Citat: GT-R  u Ožujak 25, 2014, 14:15:10
Upravo vidjen jedan zglobni Citelis kako ide Slavonskom kod Caviceve u smjeru zapada. Gdje je bio i zasto nebih znao.
Servis za Citelise nalazi se u Resniku, do Resnika i natrag u garažu voze ih po Slavonskoj i Zagrebačkoj aveniji.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

marin

GTR, jel taj Citelis imao naljepnice one?

GT-R

Citat: marin  u Ožujak 25, 2014, 22:40:52
GTR, jel taj Citelis imao naljepnice one?

Je, al gbr nisam uspio vidjet.

marin

Onda nije 753 koji je jučer riknuo na 136.

Gb97

753 je vec popravljen, danas je na 125/01

Tomek

A gdje je 780? Taj nije viđen u prometu skoro otkad su počeli voziti, vozio je tjedan - dva i umro motor, al od tada ga nisam vidio?

marin

Ma taj 780 je žalost, stoji u servisu u Resniku sav oćerupan, a reko mi je jedan vozač koji je bio pričuva, da su mu i Atron izvadili.

GT-R

Citari (G II) su mi postali uzasno neudobni. Shvacam da vec imaju pol milje i da su nam ceste katastrofalne, ali cini mi se da su puno nedobniji preko tih rupa nego prije... Prije su bili utegnuti i gutali rupe, sad se uzasno unutra osjecas kad gazi sahtove ili one stare pruge koje su pocupane svuda samo ne na asfaltu (primjer ona cesta kod Stanica na Zitnjaku prema Elci). Imam osjecaj kao da je u kockicama bilo udobnije na istoj cesti.