Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

822DoDo

gbr.468 iza ima neku malu reklamu
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

dean25

Koje solo kockice su završile u Šibeniku,koje su još aktivne u ZETu,a koje su u završile u rashodu?
Pitam zato jer mi nije poznat status 818.

Za takva pitanja imaš temu "Odlazak ZET-ovih autobusa u druge gradove (prodaja, poklanjanje)"

STIB

Citat: 822DoDo  u Travanj 29, 2014, 07:00:01
gbr.468 iza ima neku malu reklamu
Ima još takvih, koliko sam vidio sve su Lionsi, ali nisam uspio vidjeti za što je reklama :(
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

TAM

Citat: dean25  u Travanj 29, 2014, 18:54:26
Koje solo kockice su završile u Šibeniku,koje su još aktivne u ZETu,a koje su u završile u rashodu?
Pitam zato jer mi nije poznat status 818.
U Šibeniku su završili 420,424,806,808,809,812,813,815,816,817  ;)

Mogao si mu na pitanja odgovoriti sa PP a ne i ti pisati u pogrešnoj temi!!!
Dani ponosa i slave!

Dreamwalker

Citat: STIB  u Travanj 29, 2014, 18:57:22
Ima još takvih, koliko sam vidio sve su Lionsi, ali nisam uspio vidjeti za što je reklama :(

Gbr. 470 ima reklamu na lijevom boku. Čini mi se nešto vezano za ZET.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

dean25

Ovo je tema "autobusi razno" i sukladno tome smatram da je pitanje postavljeno u dobroj temi,tim više što je pitanje bilo u vezi trenutnog statusa gb 818.
Nemogu postaviti pitanje o statusu tog autobusa u temi "rashodi . . ." kad postoji mogućnost da je autobus u APVG aktivan.

A što se tiče PP:
već neko vrijeme [a i ubuduće] niti šaljem PP nikome,niti odgovaram na PP,a niti čitam dolazni sandučić.

lovac27

Danas je u APVG izrezan gbr. 807. Otpisani su gbr. 423 814 i 818 ( o tom busu je bilolo riječ da ga je sleper dovezao iz arza u Vg bez prednje sajbe na cerupanje. Valjda nakon 807 i oni će biti brzo izrezani.

najviše su aktivni gbr. 810 i 819. Gbr. 422, 801 i ,805 su rijetko na linijama. Znači od 5 aktivnih,voze samo dva. A citari baš ne voze brzu,nego prigradske linije u Vg.

MAN19464

422 je danas na brzoj liniji 330

tramvajac 92

Kako ili bolje pitanje, zašto?

421

Citat: tramvajac 92  u Svibanj 06, 2014, 20:15:27
Kako ili bolje pitanje, zašto?
Firkant ključem, radi "usmjeravanja" na validator one by one.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Shole

Tako je kod nas već 20 godina.  I rijetko se dešava da ulaze na neka druga vrata.   Da ne napominjem da je skoro pa nemoguće da netko ide na prednja van.

421

To sve mi znademo, no ONI (još uvijek) NE!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

marin

Ovo još nisam vidio da rade, sa jednim krilom. Putnici jako dobro znaju, naravno prave se da ne znaju.

Ivan

Citat: 421  u Svibanj 06, 2014, 21:01:00
Firkant ključem, radi "usmjeravanja" na validator one by one.
Hm, a koji sve autobusi imaju tipku za otvaranje samo jednog krila? Znam da su neki raniji MAN-ovi imali, mislio sam da imaju i ovi.
Ako se fizički blokira trebalo bi se onda moći i ovom žutom okruglom ručkom (ili kako to nazvati) iznutra, ne samo firkantom, no tipka je puno elegantnije rješenje.

Inače je ovo bila standardna praksa u APVG prije 10-15 godina.

Shole

sa žutom se može iznutra otvoriti, al se nemože zatvoriti