Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

421

Citat: smogovci.bbb2  u Svibanj 16, 2015, 13:27:12
Senzori rade samo na zglob MB Citaro u prikolici. Svi drugi busevi to nemaju ili ako su i imali senzore isključeni su.
Djelimično netočan odgovor.
Naime  Lion`s City  te  Citelis 12 i 18 imaju mogućnost odabira na ručno i automatski otvaranje vrata, ali kolege na Cityju radije koriste ručno zatvaranje, dok na Citelisima čačkalica ili žličica od kave imaju više funkcija uporabe.
Citat: Dreamwalker  u Svibanj 16, 2015, 13:52:00
Pa u svakom autobusu je žutom bojom označeno do kud senzor lovi, ali u gužvi ljudi na to ne paze.
Ako u Citelisima postoji dio poda kod vratiju koji je u žutoj boji, to ne znači automatski da to imaju svi autobusi. No za tvoju informaciju, da ,otprilike to je oznaka do koje hvata IC zraka (kad je uključena automatika).
Isto tako, u tramvajima čujemo da putnici ne ulaze/izlaze u ZET prometala kad začuju zvučni signal, a jedino Citaro nema zvučni signal kad se vrata zatvaraju!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

822DoDo

Citat: smogovci.bbb2  u Svibanj 16, 2015, 14:13:12
Možeš mi molim te pojasniti gdje se ta žuta oznaka u autobusima nalazi?!

Mislim da je mislio na ovo:
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

smogovci.bbb2

Ovo je slika iz MAN-a. Citaro nema nikakvu žutu oznaku na podu, 1001%! Jel mi može netko objasniti kako da slike snimljene mobom prebacim na forum (jpg su format). THX
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

822DoDo

e za Citara sad stvarno ne znam pa necu rec...slike prebacis na komp i uploadas ih na internet prek bilo koje stranice sam pazis da je velicina 800x600 i link zalijepis tu...recimo ja u Paint.net-u prebacim na 800x600 i uploadam prek stranice "zaslike.com"

Nalc

Čemu? Ak koristiš Tapatalk uploadaš ih direk preko njega, klikneš na + i dolje imaš privitak. Ja sam u temi o Potočkom pitao dal se vide zbog Teletine od mreže i pokrivenosti signalom.

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

smogovci.bbb2

Nalc, evo, na Tapatalku sam, stisnuo sam +, odabrao privitak, galerija i ponovno mi neće prebaciti slike jer su jpg. format, mob je Samsung galaxy S3 mini ;(

the hicMe

Kakav crni privitak, imaš lijevo u dnu nesto kao fotoaparat, na to kliknes i trebalo bi da radi

marin

Dakle, evo da se zna, u PM sam dobio sliku autobusa gbr. 780 (slikano 18.5.2015.) te se na njima vidi da autobus ima različite registarske oznake, naprijed ima od gbr. 752, a otraga svoje.

smogovci.bbb2

Posipam se pepelom  >hammer< Danas sam se malo bolje zagledao u pod Citara i skužio da imaju dvije razdvojene žute trake ispod vrata. Eto, isprika još jednom

NP-549

Što jest, jest,  lijepo opiturani  506

smogovci.bbb2

Ovo je posebna kombinacija  ;D

822DoDo

i kaj ce bit s njim? prodan, vozit ce, ili ce biti zamjena 710?

NP-549

zašto bi bio prodan ili bio umjesto  710 ?

822DoDo

zasto bi ga sređivali ako ce u rashod kao i ostale kockice? ili imaju namjeru jos pokoju bolju sredit

NP-549

pa očito neće u rashod nego će vozit do daljnjega