ZET razno (2)

Autor plavi ZET-ov bus volim, Rujan 05, 2011, 18:57:30

822DoDo

Jel to samo meni ili i vama neće otvoriti na ZET-ovoj stranici raspored linije 217?
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

tramvajac 92

NP-549

221

Garažni broj ili tip? Prvo bi rekao NG 312 ali mislim da je NG 272 zbog šireg razmaka između lampe i stakla.

NP-549

Da, NG272 je  (#123) al sam mislio da ćete skužit po motoru

Majstor

NG 272 dodatni kompresor na remen i D 0826 motoric
Samo mi sudite pošteno !

221

Citat:

Usluga mPrijevoz nedostupna od 1. kolovoza

Zbog ispitivanja novog sustava za mobilno plaćanje prijevozne usluge, od četvrtka, 1. kolovoza 2013. više neće biti moguća kupnja karte putem mobilnih telefona.

Korisnici mPrijevoz usluge moći će koristiti druge uobičajene oblike plaćanja prijevoznih karata. Preporučujemo im kupnju vrijednosne, mjesečne ili godišnje karte.

O ponovnoj dostupnosti usluge, ovisno o tijeku i rezultatima ispitivanja, pravovremeno ćemo izvijestiti.

http://www.zet.hr/novosti/usluga-mprijevoz-nedostupna-od-1-kolovoza.aspx

dean25

Besplatan prijevoz na koncert Robbie Williamsa

Na dan  koncerta  Robbie Williamsa, u utorak, 13. kolovoza,  koji će se održati na stadionu Maksimir, odobreno je  korištenje javnog gradskog  prijevoza  na svim linijama,  uz predočenje ulaznice za koncert.
Ova obavijest  ujedno je i podsjetnik kontrolorima voznih karata i ostalom prometnom osoblju, kako ne bi bilo nepotrebnih problema s putnicima.

zet.hr

Bocko

NIje bitan članak već slika
http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Nozem-prisilio-vozaca-gradskog-autobusa-da-ga-vozi-kuci
Koliko je stara ova arhivska fotografija? Pet-šest godina?

tramvajac 92

I više.. O405GN je nov skoro, 711 je davno nestao sa ulica.. Ako se netko sjeća kad bilo bi lakše odrediti.

221

Ne pomaže puno, ali definitivno prije 2008. jer još nije uređen park na križanju grada Vukovara - V. Holjevca.

Ivan

Ovo je Av. HBZ, V. Holjevca je iza Slavonske...

Rekao bih da je slika stara 10-ak godina. O305G nisu baš vozili na 218 otkad su došli zglobni Citari 2006., ali mislim da je još par godina starija od toga, među komunalnom opremom ima starih stvari poput pješačkih semafora, osvijetljenih putokaza...

Dreamwalker

Imam jedno pitanje a tiče se leasinga autobusa iz zadnje nabavke 2009. Naime, autobusi nisu u vlasništvu ZET-a, već leasing kuće. Što se događa u slučaju kad autobus (335) izgori? Dal se ZET-u skida dio duga za iznos ostatka vrijednosti autobusa ili će mu se kod otkupa dati pravo na otkup jednog od zamjenskih autobusa koje sad koristi?  ??? Bedasto bi bilo da bude kao da se ništa nije dogodilo jer ipak ZET nije odgovoran za održavanje tih vozila.  Dal ZET otplaćuje i zamjenske autobuse 88,89,79x?

Ne znam jeste li primjetili, ali ovo ljeto se nije zapalila ni jedna kockica. Ako je to posljedica boljeg ZET-ovog održavanja, to je za svaku pohvalu.

Novi sam na forumu iako vas dugo pratim, pa se ispričavam modovima ako sam pod krivi topic stavio  ;)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Majstor

Autobusi su otkupljeni i u vlasništvu ZET-a
Samo mi sudite pošteno !

svicar

Citat: Majstor  u Kolovoz 17, 2013, 09:49:10
Autobusi su otkupljeni i u vlasništvu ZET-a

To i nije dobro, prvo skupo placani lizing, neznamo posto  su odplaceni(neka rokada sadasnjeg vlsnistva i td.) d bi sada kada su najskuplji bili u ZET-u, trebaju bezbolno voziti 15 godina da se ne kvare da se odplate.
Bolje bi bilo da je bio klasicni duzi kredit, znas koliko placas i koliko te to kosta, mogli su biti i zastupnistvo  Mercedesa koliko vozila imaju, ionakoga sad nema