ZET razno (2)

Autor plavi ZET-ov bus volim, Rujan 05, 2011, 18:57:30

ttoommaa

Sinoć na 268, bus koji ima  polazak  u 22:40... Platim 30kn vozaču za 3 karte, te dobivam nazad 10kn i ni K od KARTE!!! Valjda je mislio da smo pijani ili šta pa da si uzme lovu u đep a ne proda kartu !? Da mi je ovo netko reko nebi mu vjerovao russian_roulette

Ivan

Pa jesi prigovorio ili što, i dobio kartu, je li se ispričao? Takve stvari treba sigurno prijaviti barem na javnost@zet.hr ako ne i u novine.

maxkuki

Ovaj vozač koji je otišao u dućan,uvijek neka za*ebancija s njim,bez obzira na mjesečni pokaz,a to kaj on ne nosi zetovu odjeću nije nikakav problem.Sad mi je žao sto ga nisam slikao ali sljedeći put budem sigurno i šaljem zetu pa nek se više rješe tog idiota.

A ovo za kartu,osoba u obitelji mi je rekla da je dala 10kn i vozač joj isto nije dao kartu nego samo ignorirao, nisam vjerovao ali eto istina je.Isto na 268 i isto u večernjim satima.Tog ima samo u zetu!

Ivan

Ma tko će ga se riješit, očito postoji razlog da već nisu kad ga se odavno zna. Tako je po sjeverozapadu grada haračio "Kapica"/"Šumaher" pa se poslije godina prijava nije ništa događalo, sad ga nema ali praktički je trebao nestati s ceste barem 10 godina ranije.

A 268 je odavno divlji zapad gdje vlada ili potpuno nezakonje gdje se može i pljačkat putnike (i firmu) ili doslovno provođenje zakona kad neki šerif osvetnik uzme stvari u svoje ruke...  A voze već prepoznatljivi likovi za cijelu antologiju priča od Shreka do Hitlera. :P
Strahota, samo radi PR-a bi na ovoj liniji šefovi bi morali provesti mjesece nadzora, no očito ZET već dugo nije briga za ugled.

No zovite je**** policiju ako vam ne daju kartu, da nemam vremena prijavio bih ga barem ZET-u, ali ne znam tko bi me mogao odlijepit od kabine dok ne dođe policija ako imam pola sata za izgubit, ne znam zašto si ljudi dopuštaju da budu prevareni... No sve manje razumijem što se događa sa ZET-om dok čujem ovakve priče.

Tomek

Neki dan je i na 143 vozio vozač u kariranoj košulji :D

Ivan

Da, i ja sam vidio prije par dana na ne znam kojoj liniji s Črnomerca da vozi u nekoj takvoj košulji, mislio sam da mi se učinilo. Još malo pa će počet vozit u stilu pravih balkanaca u potkošuljama. :P

I neki dan mi se prvi put od uvođenja Atrona na 126 dogodilo da vozač krene osjetne 2-3 minute prije vremena, ali i prije je bila rijetkost (makar je to neiskorijenjeni običaj kod autističnih tramvajaca za koje su prosječni vozači autobusa mila majka što se tiče profesionalnosti, možda je jedan od onih koji su prešli pa nije shvatio da se kod autobusa za to dobije prijava). ::|

Zato kažem, nisam mislio širiti priču i još stvari za koje nisam siguran bih mogao sad blebnuti, ali u biti neka ostane to ne razumijem što se događa s ovim ZET-om.

421

Citat: Tomek  u Lipanj 21, 2015, 20:11:40
Neki dan je i na 143 vozio vozač u kariranoj košulji :D
Možda novopečeni vozač nije zadužio odjeću ili stari (zlo)rabi situaciju. Olabavite malo, počeli su GO!!
Citat: ttoommaa  u Lipanj 21, 2015, 12:21:51
Sinoć na 268, bus koji ima  polazak  u 22:40... Platim 30kn vozaču za 3 karte, te dobivam nazad 10kn i ni K od KARTE!!!
Voziš se do VG? Ili vas je troje u I zoni?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Shrek vozi u polo majici kratkih rukava (to su nove svjetloplave probne majice ZET-a). Ja osobno nikad nisam imao problema sa njim a ni sa Hitlerom. Zapravo i volim kad potrefim da oni voze jer brzo voze.
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

flip

Citat: maxkuki  u Lipanj 21, 2015, 19:32:26
Ovaj vozač koji je otišao u dućan,uvijek neka za*ebancija s njim,bez obzira na mjesečni pokaz,a to kaj on ne nosi zetovu odjeću nije nikakav problem.Sad mi je žao sto ga nisam slikao ali sljedeći put budem sigurno i šaljem zetu pa nek se više rješe tog idiota.

A ovo za kartu,osoba u obitelji mi je rekla da je dala 10kn i vozač joj isto nije dao kartu nego samo ignorirao, nisam vjerovao ali eto istina je.Isto na 268 i isto u večernjim satima.Tog ima samo u zetu!

Ako mislimo na istog, uštedi radije vrijeme koje bi ti otpalo za to, ništa od toga. Internet je pun žalbi na njega i dobio je prijave pa ne samo da dalje vozi nego i dalje radi što god hoće. Dok takvi likovi ne nestanu iz tvrtke ništa neće biti od poboljšanja odnosa putnici-vozači jer jedan takav poništi dobru percepciju koju stvori puno veći broj vozača, a efekt se proteže i na ugled tvrtke.

Citat: smogovci.bbb2  u Lipanj 21, 2015, 21:37:18
Shrek vozi u polo majici kratkih rukava (to su nove svjetloplave probne majice ZET-a). Ja osobno nikad nisam imao problema sa njim a ni sa Hitlerom. Zapravo i volim kad potrefim da oni voze jer brzo voze.

Hitler je barem ljubazan ako imaš kartu, no kod ovog drugog očito nisi naletio na trenutke sumanotog kočenja, pričanja na mobitel cijelo vrijeme, svađanja s putnicima, pričepljivanja vratima, navodno i šovinizma i što god već ne, a da je još obloženo i bahatošću.

maxkuki

Uglavnom da,ali vozio sam se s njim kad je imao tamno plavu polo majicu s crvenim detaljima,sramota...
A Hitler je onak mršaviji vozač u 40ima,brkovi naravno i nosi smeđu torbicu,često na 221? Ako je to taj vozio sam se tek par puta s njim pa neznam baš jel to on,imam pokaz pa nemam problema s njim.

421

Shrek vozi u polo majici kratkih rukava (to su nove svjetloplave probne majice ZET-a)
Ono što on nosi nije probna majica ZET-a već majica iz suvenirnice koju možeš vidjeti u Petrićevoj.
Probne su nalik policijskima i po boji i po kvaliteti.
Što se tiče shreka - sramota za ZET, nas vozače i muški rod uopće.
"Hitler" je gospodin naspram njega - principijelan za karte ,ali ne i neugodan i bezobrazan.
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Pritužbe na Shreka idu samo od onih koji ne žele platiti uslugu koju bi koristili. Zatvara vrata onima koji ne idu na prva vrata. I što je loše u tome?

ttoommaa

Citat: 421  u Lipanj 21, 2015, 20:56:00
Možda novopečeni vozač nije zadužio odjeću ili stari (zlo)rabi situaciju. Olabavite malo, počeli su GO!!Voziš se do VG? Ili vas je troje u I zoni?

Od Velikog Polja do VG znači početak druge zone, 30kn su bili namijenjeni za 3 karte jer nas je bilo troje

A shrek najbolje mi je kad vozi "svoju  malu" pa stane kod supernove da izađe van  >hammer<

Citat: smogovci.bbb2  u Lipanj 21, 2015, 22:14:33
Pritužbe na Shreka idu samo od onih koji ne žele platiti uslugu koju bi koristili. Zatvara vrata onima koji ne idu na prva vrata. I što je loše u tome?
Pritužbi ima mali milion od stila vožnje do ponašanja prema putnicima

smogovci.bbb2

yahoo Shrek is the best

421

Citat: ttoommaa  u Lipanj 21, 2015, 23:27:04
Od Velikog Polja do VG znači početak druge zone, 30kn su bili namijenjeni za 3 karte jer nas je bilo troje
Obično ljudi ne kažu prave informacije i licemjerno tuže nekog, a zapravo su na dobitku (financijskom ne i moralnom).
Dakle, iako ljudi znaju da je VG druga zona, da je stajalište Veliko polje prekid, rijetko se događa poništavanje druge karte.
U tvom slučaju je šteta zapravo minimalna jer ste se vozili 6 stanica, ali je svakako šteta za prijevoznika.