Tipovi autobusa na linijama 2014.

Autor Dreamwalker, Siječanj 02, 2014, 17:18:00

tramvajac 92

Zglobni Citelisi ionako nisu bili uobičajena pojava na tim linijama, kad srede  bus123 bus123 onda će se možda vratiti.

dominik,

Citat: dominik,  u Siječanj 29, 2014, 19:01:11
Danas su na 118 bila za promijenu samo 3 Citelisa. ;D
Danasnje stanje- nema niti jednog Citelisa na 118. Gdje su nestali?
Bitno da su oni ubacili g.b. 72 koji nikako nije prikladan za tu liniju >hammer< >:(

Ivan

Voze na 113, 114, i dosad prvi put koliko znam, 133 barem dva vozna reda, a možda i ima još nečega, dakle nisu izvan prometa nego premješteni po drugim linijama. 118 mi se čini najbolja linija za njih no izgleda da je netko odlučio malo se igrati pa slat svuda pomalo...

Tko zna koja je logika u glavama onih koji šalju SL na opterećenije gradske linije, mislim da bi to trebalo biti potpuno isključeno kao opcija jednako kao i midi ili školski, no dobro, zadnjih godina je rijetko na zapadu, barem nije svakodnevno kao na istoku s Conectima. ::|

dominik,

Bilo mi je cudno posto su do ovog tjedna Citelisi bili uglavnom na svim v.r.-ima.

Ivan

793 na 176, možda ih ima još, viđao sam ih relativno često zadnjih dana, super da na 176 voze solo Citelisi sa super-udobnom konfiguracijom s 29 sjedala, a na 119, 120 i 124 moraju redovito ići zglobni... ::|

tramvajac 92

Ima smisla ga poslat na 176 radi ispitivanja kak se ZF ponaša na toj liniji, a konfirugracija sjedala za tu liniju  buljimir

Ivan

Vozili su već jedno vrijeme skoro redovito zglobni Citelisi na 176, zato mi nije jasno čemu slati solo.

tramvajac 92

Šalju i dizel solaše pa, eto i plinski je zalutao..

Westin

Danas na 182 vozi gbr.681
Jutros na školskoj za školu u Vodnkovoj pojavio se i školski gbr.95 kao zamjena za Lionca uz standardna 2 Citara G II

Ivan

Zanimljivo, je li ih bilo dosad solo Citelisa u Zaprešiću?

Nego, školski 95? ???

Westin

Citat: Ivan  u Siječanj 30, 2014, 21:12:55

Nego, školski 95? ???
Nisam siguran za garažni broj jer se nije vidio zbog prljavštine, nije sigurno taj bus je MAN regio

Portos

Citat: Ivan  u Siječanj 30, 2014, 21:12:55
Bio je već jednom, isto na 182. Nedavno.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

STIB

Bus 83 (veliki MAN) na liniji 105!

Poslano s iPhone (u hodu)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

dean25

Upravo viđen MAN gb 157 na liniji 168.
Neznam da li je od jutra ili je uletio tjekom dana.
Također,na liniji 164 viđen maloprije 698.

822DoDo

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.