Linije razno + tipovi autobusa na linijama

Autor Servis, Veljača 11, 2014, 19:35:52

bagatin22

Vjerovatno moguce da je slucajno ostao natpis preko natpisa pa izgleda kao zamjena.

Teutonic

Hmm,ja često vidim neki bijeli bus na kolodvoru a znam da nije Stari Velim i znam da vozi neku lokalnu liniju,ja mislim da je to onaj privatni bus za Murter.

lions

Privatni za Murter je neoplan bijeli, staje na peronima nasuprot ulaza u kolodvor (4,5 ne znam tocno), ali njega ne voze atp-ovi vozaci.

VISEON

Teutonic

lepur-u koliko si ga uri vidija?
Možda je neki Čazmatrans iz Knina?

zlepur1

oko 12 i 30 blizu  Tomya , iša je gornjom cestom prema gradu(blizu stajališta na njegoševu)
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

zlepur1

Malo san tražija po internetu i definitivno nije ni od Starog Velima ni od kojeg privatnika.Mora biti od ČZT Otok Hvar i to ona šta ima ozada natpis setra i logo na vratima.

Teutonic

Ja se ne razumin u sve te Čazmatrans grupe al šta radi Hvarski tu na kopnu?
Ja i dalje mislin da je ČZT iz Knina.

tramvajac 92

Nema veze unutrarnja podjela Čazmatransa s tim ko gdje vozi, kad bi to bilo važno bilo bi problema s organizacijom linija unutar ČZT, pošto oni jedni drugima znaju vozit linije kad nemaju slobodnih buseva.

Teutonic

Ok,ovo je malo off topic,no jel mogu naci igdje sve ČZT linije,jer na web stranici sam samo vidio linije na sjeveru hrvatske.

Teutonic

MAN Lions Regio jučer za Zaton-Raslinu oko 13:15 pa jesu li oni normalni,a jadni đaci iz Pirovca i Tribunja(i Srime i Vodičkih kvartova) kojih ima 3 puta više se moraju gužvati u Krkinim Tamovima.
Danas je jedan Čazmatrans sivi niski bus (BJ-XXX-EJ) vozio jednu od lokalnih đačkih linija ako se ne varam.

zlepur1

BJ183EJ, SETRA 315 UL, GODIŠTE 2001, SIVA 8-8

zlepur1

Samo da nadopunim od ČZT Dalmacija, često je se može viditi na Split-Pula i Zadar -Dubrovnik, ali izgleda da je prebačena u atp Šibenik.

Teutonic

Jupi,još jedna žrtva ATP-a/sarkazam.
Baš me zanima koju je liniju vozio.

tamlover

Bez brige, neće si ČZT dozvolit da im pušta autobuse a da ovi nastave po svom. Polako će to pod njihovu kontrolu i bit će nadam se bolje

...i bilo je lepo i navek TAM bu....