Linije razno + tipovi autobusa na linijama

Autor Servis, Veljača 11, 2014, 19:35:52

bagatin22

Zao mi je kad se gase radna mjesta ali u slucaju ATP-a ne bi niti trepnuo.Oni jednostavno ne zasluzuju sve sanse koje su im dane

TAM

Citat: zlepur1  u Ožujak 12, 2014, 17:10:18
Samo da nadopunim od ČZT Dalmacija, često je se može viditi na Split-Pula i Zadar -Dubrovnik, ali izgleda da je prebačena u atp Šibenik.
Nije uopće prebačena i dalje vozi za ČZT Dalmacija. Danas vozila Split-Zagreb i obrnuto. Nisu oni ludi njima dati takav autobus.
Dani ponosa i slave!

zlepur1

Onda je Teutonic krivo vidija.     vjerovatno je bila  na liniji ZG-St u 14.00.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

zlepur1

Citat: TAM  u Ožujak 18, 2014, 16:17:31
Ovo je vozni red od 2013 godine. Oni na svojoj stranici nisu ništa promijenili. Pa pogledajte na dnu stranice i vidi će te da piše 2011. godine. Nije njih briga za ništa.
Danas u 14:00 autobus za Jadrtovac-Grebaštica-Brnjača nije prometovao. Putnici su se morali nagurati u autobus koji ide za Primošten, a po putnike za Brnjaču je došao vozač koji inače vozi na toj liniji u svom osobnom automobilu. Iz ovoga se vidi da oni nisu u stanju održavati linije.
Na ŠibenikIn imaš objavljen novi, e sad koliko će ga poštivati s obzirom na broj autobusa to je već pitanje.

bagatin22

Vozni red (novi) ima manje polazaka od starog,na nekim kinijama cak dosta manje nego bi tribali imati po uvjetima koncesije (nema dovoljan broj polazaka za Razine kao niti jedna linija za Bilice nedjeljom).

Table linija danas na gradskim busevima:

Broj 1 Njivice-Vidici-Njivice
Broj 2 ne postoji vec samo krivi natpis Trznica-Mandalina-Bilice
Broj 3 Subicevac-Trznica-Subicevac
Broj 4 Razine-Trznica-Razine (iako bus po novom ne vozi tu relaciju)
Broj 5 ne postoji otkad je otisla Krka Promet
Broj 6 ne postoji vec natpis Trznica-Solaris-Zablace (opet krivo jer bi treba ici na kolodvor)
Broj 7 ne postoji vec natpis kemijskom na papiru Brodarica

TAM

Evo u vezi polazaka sa Tržnice. Čini se da je gospoda sa ŠibenikIN-a prestala krasiti slike i počeli su sami slikavati. Lijepo od njih.
http://www.sibenik.in/sibenik/nije-istina-da-se-autobusi-ne-zadrzavaju-na-sibenskoj-pijaci/20673.html
Dani ponosa i slave!

zlepur1

Istina Grad nije tražija uvođenje linija prema Kvanju, Bualama i Dalmare centru.Zašto?To valjda gospodi nije palo na pamet.A Šubičevac ?Zar se nije mogla uvesti linija priko jamnjaka iz smjera grada?

zlepur1

Upravo se vratija sa inspekcije gradskih linija i odma da kažen istina je poražavajuća.Daklelinija Njivice -Vidici prometuje po starom redu vožnje osim šta odma ide sa pijace.Novost linija Njivice -ražine ide kao posebna lnija i ne ide priko Vidika ka šta je najavljena, a ostale prometuju kako tako s tim da se ubacuju autobusi iz prigrada  kako bi bile redovne.
Šofer koji je vozija u 12.45 liniju NJ-V još uvik je vozi bez pauze s tim da je u 14.00 iša za Murter, a Večeras u 20.00 ide za Knin.
Sve u svemu katastrofa. >hammer<

bagatin22

Glavno da se oni prepucavaju po portalima a svi znaju da je sve katastrofa.Sta je sa polascima za Mandalinu,Brodaricu i Meterize jer im jos trznica polazna stanica?

TAM

Dok god budu ovakvi genijalci radili u ovoj firmi stanje se neće popravljati.
Dani ponosa i slave!

bagatin22

Jesu li linija 4 i linija Njivice-Razine ista linija ili?Po voznom redu rekao bi da jesu mada u njemu pise Njivice-Razinea ali nema nigdi Razine-Njivice ???

bagatin22

Evo upravo pored mene prodje bus s natpisom linije Zablace-Solaris-Sibenik-Brodarica.Zao mi je sta nisam uspio slikati jos jedan u nizu bisera ATP-a buljimir

Teutonic

I ja sam nešto slično danas vidio-a koji je bus vozio liniju nego bijeli Volvo 9900.
Danas 13:30 Srima-Vodice Setra S317
                     Zaton-Raslina Volvo 8700
           6:15 iz Vodica MAN Lions Classic (ŠI-133-DP)-imam neke fotke možda ih poslije stavim.

TAM

Danas na kolodvoru:
-Lion's Regio (ŠI 282-DO) ostao bez natpisa ATP-a vozio za Srima Vodice 13:30
-Eurobus AV120 (ŠI 685-FC) (zeleni) pokvario se i zato je Temsa Safari (ŠI 210-DD) vozila za Laškovice
-TAM 260 A 116 P (ŠI 458-CM) vozio Srima-Tribunj-Sovlje
-Volvo 9900 (ŠI 460-DM) bijeli vozio Kraljice-Mrilović-Unešić
-Eurobus MAN (ŠI 182-FE) vozio Dubravu-Biranj
-Niska avtomontaža (ŠI 792-DN) vozila Primošten
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Lions Regio izgubio natpis-jel to znak da će ČZT staviti svoje natpise ubrzo?
Ja ove najave ne mogu vjerovat,na peronu 9 autobus (TAM of Krke Promet) ima tabelu Grebaštica-Brnjača,a najava kaže Srima-Vodice-Tribunj-Sovlje sa perona 9,pa mi tamo čekamo kao neki debili  >hammer< dok ne dođe šofer i kaže da bus nije za Tribunj-Sovlje,nego taj je bus došao nešto kasnije.