Kvarovi i nesreće autobusa

Autor Servis, Veljača 11, 2014, 19:39:30

MAN19464

Ovdje nema teme vozila- rashod?
Mene osobno zanima koji su autobusi ( bivši Zagrebački ) završili u rashodu do sad?

Teutonic

Nijedan od ZET-ovaca nije u rashodu,iako je ex.182 FE  (MAN EL262) nestao na dugo vremena.

MAN19464

Da, vidim da ga dugo nema, jel se zna razlog što ga nema? To je bivši 867 ?

Teutonic

Dugo ga nije bilo ali se vratio prije nekoliko tjedana,u tom razdoblju sam ga samo 2 put vidio,sumnjivo mi je tu nešto.Ne znam ni sam šta su mu radili,i da to je bivši 867.

MAN19464

lussin

Opet se neka Aabenra, pogodi šta...zapalila

Teutonic

ŠI-453-FK

Teutonic

Prije par dana 148 imao nesreću u ražinama,sredili su ga,a danas 968 na poljani,autu je oštećen branik i prednji dio.

Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk

Teutonic

Više o današnjem događaju:

Citat:Vozač Twinga: 'Zaustavio sam se radi mobitela uz park i osjetio snažan udarac autobusa'
Autobus šibenskog Autotransporta naletio je nešto iza podne i pol na automobil Renault Twingo kod šibenske Poljane, a srećom nitko nije ozlijeđen u toj prometnoj nesreći.
Čini mi se da je bus trebao ići za Grebašticu u 12:25,a oko 13:30 kad sam ga ja vidio je i dalje bio na istom mjestu,cijeli članak pročitajte ovdje:
http://www.sibenik.in/crna-kronika/vozac-twinga-zaustavio-sam-se-radi-mobitela-uz-park-i-osjetio-snazan-udarac-autobusa/58685.html

zlepur1

A šta misliš ko je kriv?Škoda je bižala od njega desno, a on je isto zaobiša desno i napuca twinga.katastrofa.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Teutonic

Ovo zaustavio sam se radi mobitela sve govori  :)

zlepur1

To ti je to.Sta lola desno , nije ni vidija bus.

BareVD

Info iz prve ruke, vozac je izbjegava skodu koja se u prestrojavala iz jedne krajnje trake u drugu krajnju, bus je bija u sredini, a zena u skodi ga ili nije vidila iako mu je vec bila u boku ili ga nije tila pustit

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

zlepur1

Zato mi je i čudno da su svi išli desno.Vjerovatno mu je prisikla put.

Teutonic

582 nije moga minjat brzine pa nije iša za Rogoznicu a putnici su se prekrcali u neku abenru.