Pogon Velika Gorica

Autor MAN19464, Veljača 26, 2014, 19:16:31

lovac27

SDP traži od Gradskog vijeća osnivanje povjerenstva koje će pratiti kakvu nam uslugu pruža ZET
Izvor Gorica.info

ikar

Citat: lovac27  u Siječanj 27, 2023, 21:51:31https://www.facebook.com/groups/1321881461192553/permalink/5840446429336011/

Za one koje nemaju FB prenosim link na koji se poziva u postu:

https://net.hr/danas/hrvatska/sto-se-ceka-grad-i-zet-jos-uvijek-nisu-potpisali-ugovor-tisuce-stanovnika-strahuje-sto-ce-biti-s-njihovim-prijevozom-do-zagreba-06012292-9e48-11ed-b4b2-0e13d4da6cde?fbclid=IwAR1Rx0Z40DpmEg49oZM923WK6w-n5839jDN_1tf9Zp4PxAQ-GOSVp4AjHg4

A i prvi komentar koji je odmah u sridu:
Citat:Nemaju šta strahovati.Ovi koji nisu iz Gorice kupit će Autoturist pokaz za 80€ i to samo kako bi došli do Gorice. A ako hoće dalje do Zagreba dodatno će kupit i ZETov za 70€. Veli Krešo da je to bolje i jeftinije za Goricu

MAN truck bus

Autoturistov će kupiti sigurno, a ZET je već upitan.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

kocka151

34 na 315 bez ispisa linije. Nijedan displej ne radi

108 viđen ujutro kako se prazan vraća s Gl. Kolodvora bez ispisa na displeju

Akropola

Pošto se nitko nije javio poništena je nabava.

smogovci.bbb2

345 na 330, vozio po Av. DU i SR Njemačke good_boy
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Putnik79

Imaju samo dvije opcije.Zet ili vlastito komunalno poduzeće,pa nek si nabave autobuse, zaposle ljude i voze sami.S obzirom koju averziju prema Zetu imaju mislim da bi bilo najbolje da si izaberu drugu opciju.

NP-549

Šibenik je uspio. Znači može se

Putnik79

Naravno da se može, samo treba malo volje i truda i evo ga.Kad sve zbrojis i oduzmeš grad veličine Gorice koji se i uz to širi munjevitom brzinom prije ili kasnije to će morati napraviti jel Zet nema kapaciteta širiti trenutnu mrežu linija,a niti povećavati broj voznih redova....

Akropola

Napraviš poduzeće koje može konkurirati ZET-u.
Za svaki početak treba novaca a i znanja i sposobnih ljudi.

421

Čemu konkurirati ZETu? I s čime/kime?
Ako nisi zadovoljan sadašnjim stanjem tad učiš na greškama i poboljšaš na svoj način.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

421

Grad Velika gorica vrlo jednostavno bi mogao nabaviti vozni park opisan u tenderu otkupom ZET Citelisa koji su uščuvani, ekološki prihvatljivi, male kilometraže.
Samo bi trebalo otvoriti vlastito komunalno poduzeće, pridobiti osoblje i useliti u pogon Industrogradnje u Donju Lomnicu.
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

NP-549

I za potrebnih 30 autobusa za jutarnji izlaz otkupit svih 60 Citelisa. Ponedjeljak ujutro bi sve štimalo, u srijedu bi falila tri busa za izlaz

421

E da, a na koga bi se onda vadili?
Kome bi onda naplaćivali "penale" i vršili video-nadzor p(r)olazaka?